• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominacja publicznie

Mężczyzna

Nylonowestópki

Cichy Podglądacz
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia albo chociaż fantazje dot. dominacji publicznej? Głównie związanej z fetyszem stóp.
Ja póki co ma dwa takie doświadczenia oba na wakacjach:

1. Siedzieliśmy przed domkiem ze znajomymi. Drineczki, przyjemny klimat. Dziewczyna (jeszcze wtedy) położyła mi stopy na kolanach, a ja je masowałem. W pewnym momencie podniosła stopę przy naszych znajomych i powiedziala ,,całuj". Tylko jedno ,,cmokcięcie", ale zostało w pamięci.

2. Wracając do domku z imprezy, idąc w nocy pustymi uliczkami, w pewnym momencie zatrzymała sie i pocałowała mnie. Zaraz po pocałunku powiedziała ,,ukleknij i pocałuj moje stopy". Uklęknąłem na środku ulicy I pocałowałem obie jej stopy w sandałkach. Miałem wrażenie ze ktoś obserwował nas z balkonu.

Mężczyzna

kolarz123

Seks Praktykant
Wow, to brzmi super, ale chyba jedynie w sferach fantazji. Widziałem taki filmik, jak koleś lizał lasce stopki w uber publicznym miejscu, to wyglądały jak schody gdzieś na rynku czy tam głównym placu. Fajnie się to oglądało 😁