• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dominacja kobiet , odrzuca czy pociąga ?

Kobieta

Olivka998

Nowicjusz
Hey , coraz więcej kobiet lubi być stroną dominującą , a jak wygląda to u was panowie ? podoba wam się gdy kobieta nad wami panuje czy jednak odrzuca was to przez chęć bycia , samcem alfa,, ?

Mężczyzna

ergo.

Cichy Podglądacz
Hey , coraz więcej kobiet lubi być stroną dominującą , a jak wygląda to u was panowie ? podoba wam się gdy kobieta nad wami panuje czy jednak odrzuca was to przez chęć bycia , samcem alfa,, ?
Mogłabyś dokładniej sprecyzować jak ta dominacja miałaby wyglądać? ;p

Ja osobiście zawsze lepiej dogadywałem się z kobietami lubiącymi oddać się w pełni mężczyźnie.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Uwielbiam jak to on dominuje, takiego faceta potrzebowałam i doceniam jak tylko mogę najlepiej. Jestem też świadoma, że z takim facetem to przejęcie kontroli, kiedy np. go ujeżdżam czy wydaje mi się, że jestem taka krnąbrna i buntownicza, to tylko gra, na którą on mi pozwala bo tak chce. I to też mnie kręci ;) Lubię się czasem trochę "postawić". Wtedy on robi się jeszcze bardziej... dziki, a o to przecież w tym wszystkim chodzi 🔥

Mężczyzna

Pieszczoch

Nowicjusz
Uwielbiam jak to on dominuje, takiego faceta potrzebowałam i doceniam jak tylko mogę najlepiej. Jestem też świadoma, że z takim facetem to przejęcie kontroli, kiedy np. go ujeżdżam czy wydaje mi się, że jestem taka krnąbrna i buntownicza, to tylko gra, na którą on mi pozwala bo tak chce. I to też mnie kręci ;) Lubię się czasem trochę "postawić". Wtedy on robi się jeszcze bardziej... dziki, a o to przecież w tym wszystkim chodzi 🔥
Dokładnie i kontrola nad jej orgazmem i nad tym żeby było jej dobrze Ona ma czuć że jest dopieszczana cała zabawa w tym aby było jej dobrze

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
Nawet coś tam mi czasem z tych gestów dominacyjnych wychodzi. Nazywam to tak bo nie jestem pełnoprawną dominą. Ale coś czuje, ze mogłabym się w tym odnaleźć.

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Nie mówię, że zawsze ale czasami chciałbym poddać się kobiecej dominacji, nawet takiej ostrej. Niestety żona nie czuje klimatu i lubi gdy w łóżku to ja dominuję.