• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dodatki dla mężczyzn

Mężczyzna

SteelinNature

Cichy Podglądacz
Cześć :)

Zastanawiam się nad dodatkami dla mężczyzn, które mogą się podobać kobietom. W co się zaopatrzyć? Chodzi mi tu o ubrania,dodatki typu szelki itp. Co Wam Paniom może się podobać?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Jest tego ogrom:
- lniane spodnie + fajne eleganckie buty
- złachana skórzana kurtka do złachanych dżinsów
- dużo koloru beżowego
- marynarka do dżinsów
- zegarek
- fajne koszule z dobrą gramaturą materiału (nie cieniutkie, prześwitujące)
- jeżeli na sportowo, to klasyczny kolor jasno-szary lub beż
-w zimie swetry z warkoczami z prawdziwej wełny
- w lato koniecznie okulary przeciwsłoneczne
- z gadżetów to: gitarka w domu, stylowy motor w garażu, zapełniona biblioteczka w salonie.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
W sumie pewnie każdą Panią rusza trochę co innego...
I pamiętaj, że dodatki muszą pasować do całości. Szelki potrafią mega zrobić robotę, ale muszą pasować do stroju, kolorem, do sylwetki a nawet trochę do twarzy, bo nie każdemu też szelki leżą. No i nie ubierzesz szelek do dresu 😂😂😂
Najbardziej uniwersalny jest dobry zegarek 👌 Ale fakt jest taki, że dodatki zależą od stroju, a strój zależy od sylwetki i twarzy przede wszystkim 👌
Chociaż ciekawy jestem co jeszcze Panie napiszą w temacie 😁

Mężczyzna

SteelinNature

Cichy Podglądacz
Jest tego ogrom:
- lniane spodnie + fajne eleganckie buty
- złachana skórzana kurtka do złachanych dżinsów
- dużo koloru beżowego
- marynarka do dżinsów
- zegarek
- fajne koszule z dobrą gramaturą materiału (nie cieniutkie, prześwitujące)
- jeżeli na sportowo, to klasyczny kolor jasno-szary lub beż
-w zimie swetry z warkoczami z prawdziwej wełny
- w lato koniecznie okulary przeciwsłoneczne
- z gadżetów to: gitarka w domu, stylowy motor w garażu, zapełniona biblioteczka w salonie.
bardzo podobają mi się twoje propozycje ,wybiegają poza to co sobie wyobrażałem . Moja partnerka lubi mocniejszy seks więc pierwsze co przyszło mi na myśl to coś skórzanego i czarnego . A tu proszę,pojawiają się inne kolory . Myślę ze na pewno pójdę za twoją radą i zaopatrzę się w wyżej wymienione rzeczy :)