• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dobry żel intymny

Aviator1

Seks Praktykant
Jak w temacie, szukam jakiegoś dobrego i niepodrażniajacego żelu intymnego, nawilżającego. Jakich na co dzień używacie? Możecie polecić coś w tym zakresie?

Mężczyzna

kaudost

Cichy Podglądacz
Używaliśmy z laską już kilku żeli. Powiem tak, są lepsze i gorsze. Nie chcę wskazywać tych gorszych, skupię się na tych, a w zasadzie to na tym, który daje nam największą frajdę - Libi Gel. Jest bezbarwny i bezwonny to jest moim zdaniem plus. Intensywność doznań jest w jego przypadku naprawdę bardzo duża

Aviator1

Seks Praktykant
O nie słyszałem :)

Sprawdzę...

Czy to konkretnie chodzi o ten tutaj czy jakiś inny:

libigel-100-ml-zel-podniecajacy-i-lubrykant.jpg

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Ja polecam żele na bazie wody, bezzapachowe, np. Intimel, Pjur Woman Nude (bez parabenów, gliceryny), Pjur Med (naprawia uszkodzenia) 😀

Mężczyzna

kaudost

Cichy Podglądacz
Tak, to jest konkretnie ten. Miałem robić zdjęcie, ale widzę, że udało Ci się znaleźć. Dostępny jest zarówno przez allegro jak i w drogeriach internetowych typu intymnosc pl i innych tego typu.

Mężczyzna

kaudost

Cichy Podglądacz
Raczej nie. Jest to żel stymulujący :p A nie nawilżający tak wiec podejrzewam,że będzie laskę piekło w tyłku jak coś takiego użyje. Do tradycyjnego sexu jak najbardziej na tak ale do analnego to poszukajcie sobie czegoś z dużym nawilżeniem (typu be lover)

Mężczyzna

erocentrum

Cichy Podglądacz

Żel Nawilżający - Sliquid Naturals Sassy Lubricant 125 Ml

✅ Hypoalergiczny
✅ Nie zawiera gliceryny
✅ Nie zawiera parbenów
✅ Prosty w czyszczeniu, zmywalny wodą
✅ pH neutralne
✅ Współgrający z naturalną lubrykacją​
✅ Nie plamiący, bez zapachu, bez smaku

Polecam ;)))