• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Do tych 40+ pytanie - nie chciałbyś kiedyś poderwać takiego chłopaka 18+ na parę godzin

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
Zupełnie w celach egoistyczncyh. Dla zaspokojenia swoich pożądań i skupiając się tylko na własnej przyjemności a jemu pozostawiając masturbację.

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
A mi by się przydał, tak żeby, sobie takiego kupila na godzinę. Długa mineta. Lizanie po uszach, szyi, sutkach. A w nagodę na koniec możliwość spuszczenia się na cycki.

Kobieta

missprostitute

Nowicjusz
Nie jestem 40+, ale 35+ i odpowiem, że pewnie, a coś w tym złego, jeśli obie strony mają na to ochotę?
Szczerze mówiąc, będąc w tym wieku i w swojej erotic erze, większym zainteresowaniem cieszę się wśród chłopaków +/- 25 lat niż wśród czterdziestolatków.
Im młodszy, tym lepszy ;)

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
Nie jestem 40+, ale 35+ i odpowiem, że pewnie, a coś w tym złego, jeśli obie strony mają na to ochotę?
Szczerze mówiąc, będąc w tym wieku i w swojej erotic erze, większym zainteresowaniem cieszę się wśród chłopaków +/- 25 lat niż wśród czterdziestolatków.
Im młodszy, tym lepszy ;)
to już jest jakaś tendecja że tak właśnie jest. mam wielu adoratorów gotowych na spotkanie i sprawienie mi przyjemności. co jest o tyle ciekawe że te młode cipki są atarkcyjniesze, zgrabniejsze, chudsze... ale takie chyab z kolei woli poklenie facetów 40+ przecodzących kryzys wieku średniego

Mężczyzna

Dany1595

Nowicjusz
to już jest jakaś tendecja że tak właśnie jest. mam wielu adoratorów gotowych na spotkanie i sprawienie mi przyjemności. co jest o tyle ciekawe że te młode cipki są atarkcyjniesze, zgrabniejsze, chudsze... ale takie chyab z kolei woli poklenie facetów 40+ przecodzących kryzys wieku średniego
Bo podobno młodsi zawsze wolą taką mamuśke która jest zgrabna, ma fajne cycki, dupcie i napewnowie jak zająć się takim młodziakiem, a ten z kolei jest pełny sił i energii żeby dobrze ją zerżnąć 😃