• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Do miłego pisania, zapoznania się, pogadania o wszystkim i niczym, do wymiany zwierzeń, poglądów i przemyśleń, pocieszenia, przytulenia...

Kobieta

Rozpalona Cassandra

Cichy Podglądacz
Jeśli jest tu jakiś mężczyzna, który ma chęć i potrzebę poznania kobiety miłej, ciepłej, czułej, wrażliwej, wartościowej, do popisania o dosłownie wszystkim, poznania się wzajemnie, wymienienia dobrych i pocieszających słów, wymiany myśli, otwarcia się, pozwierzania, wsparcia, wywołania miłego uśmiechu... To ja z chęcią popiszę, z czasem może wyjdzie z tego coś więcej, albo choć przyjaźń. Jeśli zaufam, to podam mój numer tel.

Zapraszam panów o dobrym sercu na priv 🙂🌺🤗

Mężczyzna

Barsa70

Cichy Podglądacz
Jeśli jest tu jakiś mężczyzna, który ma chęć i potrzebę poznania kobiety miłej, ciepłej, czułej, wrażliwej, wartościowej, do popisania o dosłownie wszystkim, poznania się wzajemnie, wymienienia dobrych i pocieszających słów, wymiany myśli, otwarcia się, pozwierzania, wsparcia, wywołania miłego uśmiechu... To ja z chęcią popiszę, z czasem może wyjdzie z tego coś więcej, albo choć przyjaźń. Jeśli zaufam, to podam mój numer tel.

Mężczyzna

Misiek690

Cichy Podglądacz

Z chęcią bym popisał;*