• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Do kobiet: czy robicie loda z połykiem czy bez?

Bjslover

Erotoman
To bardzo postępowe myślenie, niestety nie wszyscy je reprezentują
To prawda. Wydaje mi się że mimo nawet obecności tutaj na sexforum ludzie dalej boją się swoich pragnień. Mówią owszem ale czy wcielają w życie? Wielu mocnych w gębie ale czy w prawdziwym życiu również? Poza tym często spotykam "to gejowskie" "fuuu" a sami oglądają anale czy inne spermowe obrazki nagminnie. 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
To bardzo postępowe myślenie, niestety nie wszyscy je reprezentują
A co w tym jest postępowego wg Ciebie?
Wg mnie "postępowe oznacza w podtekście coś lepszego niż było. Nie mam poczucia że praktyki seksualne muszą być oceniane na jakiejś skali lepsze lub gorsze , albo mniej czy bardziej postępowe.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
To prawda. Wydaje mi się że mimo nawet obecności tutaj na sexforum ludzie dalej boją się swoich pragnień. Mówią owszem ale czy wcielają w życie? Wielu mocnych w gębie ale czy w prawdziwym życiu również? Poza tym często spotykam "to gejowskie" "fuuu" a sami oglądają anale czy inne spermowe obrazki nagminnie. 😁
Ja oglądam i uprawiam anale, ale nie mam poczucia, że to coś gejowskiego, bo nie tylko geje je praktykują. Kobieta też ma tylek w który można włożyć fujarkę.
Nie mam natomiast poczucia, że muszę swoją męskość udowadniać całując się z nią i zlizywając własną spermę. Nie lubię i nie oglądam filmów, gdzie facet to robi.

Bjslover

Erotoman
20115274.gif
16720264.gif
18641082.gif

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry