• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Do hetero, bi i homo xD

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Panowie... Zwłaszcza ciekawi mnie rzecz jasna wiadomosc od hetero, ale kazda bedzie ciekawa:

czy kiedys przyłapaliscie się na tym, że przyglądacie się o moment lub dwa za długo kroczu innego chłopca lub mężczyzny? Jaka to była sytuacja i jak ją rozwiązaliscie?

Panie... to samo, czy zdarzyła się taka akcja z gapieniem drugiej na miejsca intymne?

Jak sie czuliscie?

Mężczyzna

JokerM

Cichy Podglądacz
Przyznam bez ściemy – lubię popatrzeć. Trochę z lubieżności, trochę z fascynacji. A jak coś przyciąga wzrok, to nie będę udawał, że mnie nie interesuje. Czasem nawet nie kończy się tylko na patrzeniu 😉. Wyobraźnia mi się uruchamia....

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Jak na przykład?

Ja po raz pierwszy zwrocilem uwage lata temu, na wczasach. Blondynek z grupką kolegów stał na przeciwko mnie w sklepie i miał takie wyniosłe, aroganckie spojrzenie, opalony - i ogromnie rozepchane slipki. (czasy, kiedy na plażę chodziło się jako nastolatki głównie w niebieskich wąskich slipach).

To było długie spojrzenie xD

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Panowie... Zwłaszcza ciekawi mnie rzecz jasna wiadomosc od hetero, ale kazda bedzie ciekawa:

czy kiedys przyłapaliscie się na tym, że przyglądacie się o moment lub dwa za długo kroczu innego chłopca lub mężczyzny? Jaka to była sytuacja i jak ją rozwiązaliscie?

Panie... to samo, czy zdarzyła się taka akcja z gapieniem drugiej na miejsca intymne?

Jak sie czuliscie?
Nigdy , a już tym bardziej chłopcom.

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
Pamiętam jak pierwszy raz zaprosiliśmy do hotelu teraz już naszego kolegę na nasz pokaz seksu, podczas naszych zabaw on się masturbował i oczywiście ,że partnerka jak i ja co jakiś czas spoglądaliśmy na jego penisa,

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Fajnie że się nie krępował. Musiało to być na pewno ciekawe uczucie, jak drugi facet siedzi obok Twojej żony i ma fujarę na wierzchu ;D

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Jego wytrysk? : ) Byłeś świadkiem? Gdzie doszedł?

Zgadzam się, rozmowa na luzie daje niemal wszystko. Niemniej, luz luzem ale instynktownie mamy chyba wszyscy jakiś mniejszy lub wiekszy odruch dramy w takich ukladach xD

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
Jego wytrysk? : ) Byłeś świadkiem? Gdzie doszedł?

Zgadzam się, rozmowa na luzie daje niemal wszystko. Niemniej, luz luzem ale instynktownie mamy chyba wszyscy jakiś mniejszy lub wiekszy odruch dramy w takich ukladach xD
No tak jego wytrysk, świadkiem też byłem razem z partnerką, byliśmy w jednym pokoju, My byliśmy kompletnie nago,cto dlaczego on miał się wstydzić, stresować ,? Jeżeli osiągnął pełny wzwód to domyślam się ,że nie stresował się za bardzo, ponieważ stres jak wiadomo utrudnia osiągnięcie wzwodu, co do jego wytrysku, wtedy było to nasze wspólne pierwsze spotkanie we 3, więc jego wytrysk nie mógł skończyć się na partnerce, a gdzie dokładnie skończył to już nie pamiętam,

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Ogólnie się podniecam,czasem się masturbuje
Ale to już po powrocie z plaży? :D
Przyznam, że sam lubie popatrzeć na plażach, co mają kawalery w gatkach, zwłaszcza Ci ukraińscy w majtkach bieliznianych gdzie im wszystko jak na dłoni widać xd Ale jakoś mam wrazenie, że poza paroma znanymi mi wyjątkami największe wypełnienia w kąpielówkach robią tatowie. I tu zagwozdka blondynki: czy mają takie ciężkie nisko rosłe jadra, czy penis po spłodzeniu jakoś się wydłuża xddd hahahaha.