• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Do facetów: czy zauważacie to jak kobiety patrzą na wasze krocze?

Mężczyzna

argos42

Seks Praktykant
W 8klasie miałem ochotę na wychowawczymi moją,miała piękne duże cycki i dupcie ,chciałem ją przelecieć patrzyłem się w jej duży dekolt na jej tyłek kiedy się schylała, Później robiłem to na beszczela , wiedziała że mam na nią ochotę.

Mężczyzna

Nieobdarzony

Seks Praktykant
Moja Ż wogule nie zwraca uwagi. Kiedy ją zapytałem na ile wyglądam dla niej atrakcyjnie nago, czy podoba się jej mój tyłek to mówi że "normalnie", co kolwiek to znaczy. Twierdzi że woli gdy noszę bokserki niż slipy ale jeszcze nie wpadła na to by je ze mnie zdjąć (przez 23 lata). Jak nie chcę mieć majtek w czasie seksu to muszę je po prostu ściągnąć sam.
Sprubuj prosze kiedys,przy dobrych nastrojach,na spontanie podejsc i stanac obok żony,bez ubrania i z na wpół wzwiedzionym penisem- a gdy Jej wzrok zatrzyma się na męskości,powiedz wprost,że myślałeś o Niej,o Jej ciele od kiedy sie obudzileś- zobacz wtedy jaka bedzie reakcja

Mężczyzna

NAŁÓG

Cichy Podglądacz
Zawsze mnie to zastanawia czy zauważacie to czy nie. Np. Ja idąc ulicą lub siedząc gdzieś lubię patrzeć na niektórych facetów czy im się odznacza itp.
Ciekawy temat, a mnie zawsze zastanawia czy kobiety robią to tak często jak mężczyźni....
parę razy mi się zdarzyło zauważyć...

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry