• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Do czego są zdolni faceci żeby zaruchać?

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Tak!
Jeśli np. masz dziecko oczywistym dla mnie jest, że możesz nie chcieć o tym mówić na każdym pierwszym spotkaniu, ale jeśli ona zapyta a Ty "puścisz nieprawdziwy opis" to skłamiesz. Jeśli jesteś po rozwodzie, jeśli siedziałeś w więzieniu, jeśli jesteś kibicem Arki... jest dużo tematów, których możesz nie chcieć zdradzać na wstępie... ale jeśli zapyta i "puścisz nieprawdziwą historię" to znaczy, że skłamiesz.... kłamstwo wyjdzie z czasem i może przekreślić relację....

Nawet jeśli kłamca nie ma negatywnych intencji to kłamstwo jest czymś negatywnym i niesie za sobą konsekwencja.

Według mnie jest różnica pomiędzy kłamstwem: "jesteś najpiękniejszą kobietą z jaką się spotykałem", "z nikim nie czułem się tak dobrze" a obiecywaniem wspólnego życia, planowaniem przyszłości, zapewnianiem o szczerości uczuć a po bzykanku "spierdalaj, mam dziewczynę" albo "w sumie to ja chciałem tylko zaruchać".
Temat "jesteś kibicem Arki " mnie zainteresował.
Czy mogłabyś rozwinąć?
😉

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Tak!
Jeśli np. masz dziecko oczywistym dla mnie jest, że możesz nie chcieć o tym mówić na każdym pierwszym spotkaniu, ale jeśli ona zapyta a Ty "puścisz nieprawdziwy opis" to skłamiesz. Jeśli jesteś po rozwodzie, jeśli siedziałeś w więzieniu, jeśli jesteś kibicem Arki... jest dużo tematów, których możesz nie chcieć zdradzać na wstępie... ale jeśli zapyta i "puścisz nieprawdziwą historię" to znaczy, że skłamiesz.... kłamstwo wyjdzie z czasem i może przekreślić relację....

Nawet jeśli kłamca nie ma negatywnych intencji to kłamstwo jest czymś negatywnym i niesie za sobą konsekwencja.

Według mnie jest różnica pomiędzy kłamstwem: "jesteś najpiękniejszą kobietą z jaką się spotykałem", "z nikim nie czułem się tak dobrze" a obiecywaniem wspólnego życia, planowaniem przyszłości, zapewnianiem o szczerości uczuć a po bzykanku "spierdalaj, mam dziewczynę" albo "w sumie to ja chciałem tylko zaruchać".
No ale właśnie widzisz - sama na końcu powiedziałaś, że jest różnica. ;)

Oczywiście są sprawy, których zatajanie jest całkowitym przegięciem (do tego stopnia, że np. w Kościele Katolickim jest to podstawa do unieważnienia małżeństwa nawet), natomiast inne sprawy to jakieś sfery prywatne.

Podam przykład z mojego życia - w dzieciństwie znęcano się nade mną. Nie jest to dla mnie przyjemny temat do rozmowy, a już na pewno nie jest to coś o czym chcę mówić na pierwszej randce. Czy jak tutaj na pytanie o kontakt z rodziną, zbagatelizuję temat i powiem, że "jest w miarę ok", to już to będzie takie straszne kłamstwo?

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Tak czytam to wszystko i mam pytanie, ludzie? to wy jeszcze wierzycie w jakieś randki i, że naprawdę z nich cokolwiek będzie? No nie źle, naprawdę. Ja nawet kasą jednej zaświeciłem aby ze mną poszła do łózka i co? i się nie udało, dlatego poszedłem do profesjonalistki, konkretnie i na temat, kto by czas na randki marnował i kasę na jakieś tam jedzenia. Weź ta ludzie, zlitujcie się. A gdzie takie głupie dziewczyny są, aby dać się zaciągnać do łóżka? Za dużo filmów żeście się naoglądali, nie ma co.

Mężczyzna

Marco85

Nowicjusz
Pamiętam kiedyś za czasów studenckich po jednej z imprez jechałem za taką przez pół miasta... Oczywiście byłem % wcięty wtedy.... Sprawa wyglądała tak, że byłem mocno kokietowany przez tą panią... Teraz się z tego śmieje... z biegiem czasu oceniam to tak : zmarnowała mi wieczór i okazję do zaruchania gdzie indziej ;) Nie ładnie z jej strony...

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Raz taki jeden do mnie „zapamiętaj moje imię, bo dzisiaj będziesz je krzyczeć”. Myślę, no debil. Ale pech chciał, że miał dużo innych zalet i niestety jego słowa okazały się prorocze 😂

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Nie rozwinę, bo zrobi się offtop na temat zapachu śledzia i niepotrzebna gównoburza w komentarzach :)
Magi pamiętaj, że użycie śledzia jest bronią obosieczną;):LOL:
Btw, jestem z Gdyni, ale dla mnie kibol śmierdzi wszędzie tak samo, wrrr...:cool:
Musiałem, bo to było regionalno- osobiste🙈:D

Ostatnia edycja:
Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Pierwszy dzień studiów, podchodzi do mnie jakiś typ i pyta czy lubię pasztet. Zaczęłam się śmiać i sobie poszłam. Jeżeli to było zaproszenie do seksu to było to zdecydowanie jedno z najbardziej zawoalowanych jakie w życiu usłyszałam xd

A na studiach właśnie miałam kolegę, który polował na dziewczyny udzielające korepetycji. Udawał, że jest totalnym matematycznym beztalenciem. Później mówił im jak bardzo mu imponuje, że są takie mądre. Jego skuteczność była stuprocentowa.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy

Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry