• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dlaczego zawód miłosny/odrzucenie tak boli?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
No to tera macie wspólny stos...na forum🤷‍♂️
Muszę jednak zdementować. To że rozumiem zdradzaczy, nie oznacza, że nie potrzebuję monogamii. Jestem tak dramatycznie głupio przylepna, że gdy w związku mam wszystko, czego mi potrzeba (sex + bliskość emocjonalną), to szczęśliwie dla mnie inni faceci dosłownie nie istnieją (nawet pod postacią kolegów/znajomych) i nawet jakby prawdziwy adonis machał mi swoją biblioteczką i 20 cm penisem - nie ma siły, żebym widziała w tym cokolwiek atrakcyjnego. No ale niestety, powtarzam się, ale życie to nie bajka i nie chcąc tego czasem jestem zmuszona bywać niegrzeczna 😋

Mężczyzna

banita.

Erotoman
Muszę jednak zdementować. To że rozumiem zdradzaczy, nie oznacza, że nie potrzebuję monogamii. Jestem tak dramatycznie głupio przylepna, że gdy w związku mam wszystko, czego mi potrzeba (sex + bliskość emocjonalną), to szczęśliwie dla mnie inni faceci dosłownie nie istnieją (nawet pod postacią kolegów/znajomych) i nawet jakby prawdziwy adonis machał by mi swoją biblioteczką i 20 cm penisem - nie ma siły, żebym widziała w tym cokolwiek atrakcyjnego. No ale niestety, powtarzam się, ale życie to nie bajka i nie chcąc tego czasem jestem zmuszona bywać niegrzeczna 😋
Obawiam się, że niewiele koleżanek zrozumie co napisałaś. Dla mężczyzn Twoja postawa jest zrozumiała i żaden nie zarzuci Ci złych intencji:)

Mężczyzna

Przemek77

Cichy Podglądacz
Znam co najmniej paru takich gości, którzy naszą Przyjaciółkę za napisanie tych słów, ochoczo sponiewierali i spalili na stosie, wcześniej zawiesiwszy jej na szyi tabliczkę z brzydkim słowem :)
To co pisałem wcześniej - nic nie jest czarne ni białe.

Mężczyzna

Malkontent

Seks Praktykant
Niestety ludzie sobie z tym radzą w ten sposób, że stają się zimnymi
To nie jest radzenie sobie w ten sposób tylko naturalny proces. Raczej dziwne, żeby od razu po rozstaniu tryskać szczęściem, nawet jeżeli związek nie był do końca dobry to jest potrzebny czas żeby się "poukładać". Poza tym ludzie się zmieniają pod wpływem negatywnych doświadczeń.