• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego mężczyźni pytają kobiety o zdanie, skoro i tak zawsze wiedzą lepiej?

Mężczyzna

Manipulator

Nowicjusz
Dodam jeszcze, że owszem, są takie przypadki, że ktoś jest nie atrakcyjny, nie ma nic magnetyzujacego, zarówno facet jak i kobieta

Jednak facet to bardzo przeżywa na zewnątrz - użala się nad sobą, a kobieta na wewnątrz - zamyka się w sobie

Jednak warto wziąć się za siebie do roboty, bo atrakcyjna głowa, jest więcej wart niż atwkycjne cialo

Kto wie ten wie

Mężczyzna

Malkontent

Nowicjusz
Miałem taką jedną laskę kiedyś, głupiutka była ale słodka. Często ją specjalnie trochę podpuszczałem, zadawałem jakieś podchwytliwe pytania i sprawdzałem reakcję. Nie ukrywam, że miałem jakąś satysfakcję z tego jak się plątała. No ale za to miała zajebiste cycki i lubiła ujeżdżać mojego kutasa więc przymykałem oko.

A my to czasami się chcemy po prostu zwyczajnie pochwalić swoją wiedzą w jakimś temacie i chcemy, żebyście nas skomplementowały, że jesteśmy inteligentni i że nas podziwiacie za to.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

mazowieckie37

Cichy Podglądacz
Jak już się orientuję, że nie mam racji to nie ma co w to brnąć, mam tyle szacunku dla partnera aby schować dumę głęboko i nawet czasem przeprosić jak mnie za bardzo poniesie.
Przepraszanie to trudna sztuka... Mało kto potrafi się na to zdobyć
Dodam jeszcze, że owszem, są takie przypadki, że ktoś jest nie atrakcyjny, nie ma nic magnetyzujacego, zarówno facet jak i kobieta

Jednak facet to bardzo przeżywa na zewnątrz - użala się nad sobą, a kobieta na wewnątrz - zamyka się w sobie

Jednak warto wziąć się za siebie do roboty, bo atrakcyjna głowa, jest więcej wart niż atwkycjne cialo

Kto wie ten wie
Zawsze warto nad sobą pracować też cały czas to powtarzam. Ja na przykład zrobiłem sobie na 30 prezent i zrzuciłem 35 kilo 😛. O te sfery nie cielesne łatwiej mi dbać bo czytanie to moje hobby 😉

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
To mi się to skojarzyło 😂😂😂
Tak się wygrywa każdy argument xD
boob-boobs.png
" Hm...no wiesz, może masz rację:unsure:"

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Przepraszanie to trudna sztuka... Mało kto potrafi się na to zdobyć

Zawsze warto nad sobą pracować też cały czas to powtarzam. Ja na przykład zrobiłem sobie na 30 prezent i zrzuciłem 35 kilo 😛. O te sfery nie cielesne łatwiej mi dbać bo czytanie to moje hobby 😉
O przepraszaniu to można by nowy wątek cały założyć 😅
Chociaż się boję trochę do czego dojdziemy...
" Hm...no wiesz, może masz rację:unsure:"
No mniej więcej tak to wygląda w praktyce w sumie 😂😂😂

Mężczyzna

mazowieckie37

Cichy Podglądacz
O przepraszaniu to można by nowy wątek cały założyć 😅
Chociaż się boję trochę do czego dojdziemy...

No mniej więcej tak to wygląda w praktyce w sumie 😂😂😂
Myślę, że im bardziej dominującą osobowość tym trudniej może być przeprosić. Ja raczej nie jestem dominujący to nie wiem... To mogłaby być bardzo ciekawa dyskusja 🙂

Mężczyzna

Malkontent

Nowicjusz
Ja nie pytam o zdanie. A kiedy pytam, to naprawdę chcę wiedzieć i oczekuję konkretnej odpowiedzi. Denerwuje mnie jakieś kręcenie albo odpowiedzi w stylu "tak, ale...". Jak się pytam kobiety, co chce chociażby do jedzenia, to ma mi powiedzieć, bo to dostanie - albo ugotowane przeze mnie albo w restauracji.
Jak pytam o jej poglądy na jakiś temat, to chcę wiedzieć.
Jak pytam, czy miała ze mną zajebisty seks, to chcę wiedzieć. A nie, o to nie pytam, bo ze mną jest zawsze zajebisty :)

Jak mam dziewczynę, to rozmawiam z nią o wszystkim. Np o tym, czy chce być dzisiaj ruchana w usta czy w dupę.

Mężczyzna

Nameless

Seks Praktykant
Po prostu jesteśmy ciekawi co głupiego wymyślicie, a później i tak zrobimy po swojemu, bo to jedyna słuszna opcja 🤣🤣🤣.

Na takich forach to raczej często jest po prostu podpuszczanie kobiet i sprawdzanie reakcji.

W życiu to nasze wyjebane męskie ego nas prowadzi i chyba lubimy mieć, to złudzenie że jesteśmy mądrzejsi i wszystkim kierujemy, a wiadomo, że wy tylko pozwalacie nam tak myśleć 🤣🤣

Mężczyzna

mazowieckie37

Cichy Podglądacz
Po prostu jesteśmy ciekawi co głupiego wymyślicie, a później i tak zrobimy po swojemu, bo to jedyna słuszna opcja 🤣🤣🤣.

Na takich forach to raczej często jest po prostu podpuszczanie kobiet i sprawdzanie reakcji.

W życiu to nasze wyjebane męskie ego nas prowadzi i chyba lubimy mieć, to złudzenie że jesteśmy mądrzejsi i wszystkim kierujemy, a wiadomo, że wy tylko pozwalacie nam tak myśleć 🤣🤣
"Za każdym silnym mężczyzna stoi kobietami.. stoi i coś tam pierdoli" tak jakoś mi pasuje 😁