• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dlaczego mężczyźni nienawidzą kobiet?

Kobieta

saymyname

Erotoman
W sobotę spotkałam się z pewnym osobnikiem - to jest odpowiednie słowo. Fajnie się pisało, mieliśmy dobry vibe ale nie chciałam się na razie spotykać. O dziwo on ciągle nalegał, że chciałby mnie po prostu poznać na żywo. Zgodziłam się więc. I co? Gówno. To było najgorsze spotkanie chyba w całym moim życiu.
Nigdy się z żadnym facetem poznanym online, nie spotkałam na żywo. I nie zamierzam.
Już coraz więcej kobiet porzuca randkowanie przez aplikacje. Strata czasu, nerwów.
Serio wolę być osamotniona niż zdana na łaskę typa, który w 99% będzie zbokiem, mizoginem, toksykiem etc.
Internetowe znajomości to nie droga do budowania wartościowe relacji, rokującej na resztę życia.
A zabawić się z takim, to też jest duże ryzyko z uwagi na problem wirusów, hiv, żóltaczki etc. Po prostu już się nie opłaca.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Internetowe znajomości to nie droga do budowania wartościowe relacji, rokującej na resztę życia.
A zabawić się z takim, to też jest duże ryzyko z uwagi na problem wirusów, hiv, żóltaczki etc. Po prostu już się nie opłaca.

A. Bo poznanie kolesia w dyskotece to 100% pewności, że poznajesz wartościowego typa. Zdrowego, wykształconego i mądrego.
Co to za różnica gdzie się pozna partnera? Jak poznasz podczas wyrzucania śmieci to będzie okej?

Mężczyzna

Bartolomeu

Nowicjusz
Nigdy się z żadnym facetem poznanym online, nie spotkałam na żywo. I nie zamierzam.
Już coraz więcej kobiet porzuca randkowanie przez aplikacje. Strata czasu, nerwów.
Serio wolę być osamotniona niż zdana na łaskę typa, który w 99% będzie zbokiem, mizoginem, toksykiem etc.
Ja się badam regularnie i oddaje krew więc o choroby spokojnie.

Mężczyzna

ergo.

Seks Praktykant
Odważne słowa jak na kobietę szczujaca cyckiem na profilowym.