Nie tylko w szachach, ale Ty wybrzydzasz więc nie ruchaszSzachy - jedyne miejsce, w którym mam okazję kogoś posuwać![]()
Nie tylko w szachach, ale Ty wybrzydzasz więc nie ruchaszSzachy - jedyne miejsce, w którym mam okazję kogoś posuwać![]()
Na warcaby się przerzuć tam o tzw "damkę" nietrudno.Szachy - jedyne miejsce, w którym mam okazję kogoś posuwać![]()
Posunięcie królowej dałoby chyba więcej adrenaliny, ale tak jak w życiu, prościej zbić koniaPosunąć królową, czy zbić konia?
Warcaby to już chyba podpadają pod odwrócony gangbang, co?Na warcaby się przeżuć tam o tzw "damkę" nietrudno.
A co to takiego?Warcaby to już chyba podpadają pod odwrócony gangbang, co?![]()
No standardowy to jest jedna babka i multum facetów. A skoro w warcabach damek może być więcej ... xDA co to takiego?
No ja nie wybrzydzam. Ale też przecież musi mi się dziewczyna podobać. A że ja się dziewczynom nie podobam, to już na to nic nie poradzę. No i faceci mają trudniej od dziewczyn, żeby kogoś znaleźć. Więc z Twojego punktu widzenia to inaczej wygląda.Nie tylko w szachach, ale Ty wybrzydzasz więc nie ruchasz![]()
Świetnie sobie to wykoncypowałeś myślę, że niedługo na forum będzie nowy wątek "kącik warcabnika"No standardowy to jest jedna babka i multum facetów. A skoro w warcabach damek może być więcej ... xD
Jakbyście kompletowali jakąś żeńską drużynę warcabową, to może bym się dołączyła do rozgrywkiNo standardowy to jest jedna babka i multum facetów. A skoro w warcabach damek może być więcej ... xD
Słuchaj kolego. Musisz dawać te kropki? Temat jest poważny, a Ty spamujesz, ogarnij się.
To jest taktyczna kropka dla śledzenia tematu.Słuchaj kolego. Musisz dawać te kropki? Temat jest poważny, a Ty spamujesz, ogarnij się.
K..wa a myślałem, że to paproch na ekranie i już pięć minut wecuję ścierą. Bóg zapłać.Słuchaj kolego. Musisz dawać te kropki? Temat jest poważny, a Ty spamujesz, ogarnij się.
Cholerka, nawet nie zdawałem sobie sprawy, że szachy czy warcaby mogą aż tak kojarzyć się z seksem. Człowiek się uczy całe życie...Jakbyście kompletowali jakąś żeńską drużynę warcabową, to może bym się dołączyła do rozgrywki
@Randomowynick123 zbieraj dziewczyny na partyjkę warcabów, wynagrodzimy Ci zaległości w rozgrywkach![]()
ale to już druga w tym poście, jak bardzo chce śledzić ten wątek?To jest taktyczna kropka dla śledzenia tematu.![]()
Co strona, to kropka. Helou!!!ale to już druga w tym poście, jak bardzo chce śledzić ten wątek?![]()
jak chcesz usunąć post to jedyna opcja to go edytować, stąd te kroki, też jedną zostawiłamale to już druga w tym poście, jak bardzo chce śledzić ten wątek?![]()
Ale na edycję / usunięcie posta masz 30 minut.jak chcesz usunąć post to jedyna opcja to go edytować, stąd te kroki, też jedną zostawiłam
Dla śledzenia tematu zostawia sięTo jest taktyczna kropka dla śledzenia tematu.![]()