Dlatego właśnie odpowiadamBo dużymi można się fajnie pobawić. I jest o przecież symbol męskości, im większy tym lepiej oddziałuje.
20251017 153423~4@==@
Upload and share videos instantly. It's free and simple. No signup required.

Dlatego właśnie odpowiadamBo dużymi można się fajnie pobawić. I jest o przecież symbol męskości, im większy tym lepiej oddziałuje.
Bo dużymi można się fajnie pobawić. I jest o przecież symbol męskości, im większy tym lepiej oddziałuje.
Dalej czekamy na anegdotę
Kurcze, właśnie ruszam do Wrocławia, przypadek
Dworzec oczywiście odwiedzę![]()
No wiesz, wprowadźmy rozróżnienie: duży i ogromnyTezy Marcina się nieco chwieją w konfrontacji z rzeczywistością
Chyba, że wyjątki potwierdzaja regułę![]()
To dla tego mnie nie zapraszająTego nie zapraszaj – mówi małżonka.
– A dlaczego?
– Bo ma za dużego kutasa.
Moja znajoma zawsze mówiła tak:" Jeśli jest długi i gruby, to jego rozmiar nie ma kompletnie znaczenia!Zaczerpnięte z sieci:
Jeśli ma jakieś znaczenie wielkość członka we współżyciu, to można mówić jedynie o jego grubości, a nie długości. Grubszy członek pozwala na lepszą stymulację najbardziej erogennej strefy ciała kobiety, którą jest punkt G, znajdujący się w przedniej ścianie pochwy, 3-4 cm od jej ujścia. Mężczyźni zazwyczaj przeceniają znaczenie tzw. głębokiej penetracji uważając długi członek za atrybut męskości. Natomiast jego długość nie wpływa na osiągnięcie orgazmu przez kobietę. Około 6% w populacji kobiet, to kobiety odczuwające ekstazę wypływającą z głębokiej penetracji pochwy, czerpiące przyjemność ze stymulacji szyjki macicy, która jest wrażliwa na ucisk i ruch. Dla pozostałych kobiet jest to uczucie nieprzyjemne, a nawet sprawiające ból. Długi członek dla większości kobiet przynosi dyskomfort, zamiast przyjemności. Ból związany z naciskiem penisa na szyjkę macicy można porównać z bólem, jaki mężczyzna odczuwa po uderzeniu w jądra. W związku z powyższym mężczyźni obdarowani penisem olbrzymem mają niewielki z niego pożytek.
No i tyle w temacie.Moja znajoma zawsze mówiła tak:" Jeśli jest długi i gruby, to jego rozmiar nie ma kompletnie znaczenia!Pewne jest to, że na pewno nie braknie, gdy jest za duży!" Hehehe
mistrzowska racjonalizacja. Jednak dużo prawdy jest w tym, że pokaźny "naganiacz" wywołuje bezwarunkowy odruch zaskoczenia- a kobiety uwielbiają niespodziewane zaskoczenia
a co do bólu podczas stosunku z "dużymi", to w rzeczywistości nie jest tak, jak sporo osób twierdzi- że dyskomfort, że zero przyjemności, że ból itp... z doświadczenia wiem, że każdą cipeczkę trzeba najpierw dobrze "pourabiać" i stopniowo przyzwyczaić- pipki mają możliwości rozciągnięcia się tak bardzo, że głowę by się schowało. To tylko kwestia odpowiedniego "urabiania". Często mam sytuacje, że kobiety po seksie ze mną potrzebują pomocy, więc chodzę do aptek i kupuję różne środki łagodzące obrzęki ich cipek. Mam specyficznie grubego kutanga, więc praktycznie zawsze każda pipcia jest rozciągnięta jak nigdy wcześniej. Pomimo bólu, który odczuły, to nigdy nie było sytuacji, żeby któraś nie chciała znowu
kobieta po prostu musi poczuć, że jest konkretnie rżnięta, a nie czuć się jak poduszka do ruchania
![]()
Miałeś, niestety.No i tyle w temacie.
Co wy na to , dziewczyny?
Nie miałem racji? Hmmm?
Jak kolego "urabiasz" cipkę?
I wierzysz w tą historię?No i tyle w temacie.
Co wy na to , dziewczyny?
Nie miałem racji? Hmmm?
Jak kolego "urabiasz" cipkę?
A czemu nie wierzyć?I wierzysz w tą historię?