• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dla panów, ręką z wibracją :) Pomysł na prezent.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Nie chodzi o parkinsona, tylko o gadżet erotyczny dla panów 😂
Poniżej filmik instruktażowy i foto, (nie wstawiam linków aby nie być posądzoną o kryptoreklamę).
Ręka ma 9 poziomów wibracji i jest wodoszczelna wiec można w wannie używać.

Miał ktoś z panów przyjemność używać takiego gadżetu, podzieli się ktoś opinią?

Se8161091af8c4777839de2b11410ba82-T.jpg
Se9c3fab158644faa82edd82021707c9eg-jpg.jpg

Mężczyzna

lubliniak

Cichy Podglądacz
Miał ktoś z panów przyjemność używać takiego gadżetu, podzieli się ktoś opinią?

Hej, zaintrygował mnie gadżet z pierwszego postu i go kupiłem. Nie polecam. Ręka jest bardzo mała, zupełnie nie przypomina ludzkiej, z trudem obejmuje penisa. O palcach, które się oplatają jak na filmie reklamowym zapomnijcie. Dla mnie wygląda to bardziej jak na sztywno zaciśnięta (jak na sprężynie) ręka gnoma lub innego stwora. Ogólnie odczucia nie mają nic wspólnego z tzw. handjobem. Jedyne za co można dać jakiś plus, to możliwość włączenia wibracji, ale wg. mnie to nie ratuje całej zabawki.

Wg. mnie to strata pieniędzy. Jeżeli ktoś rozważa taki gadżet jako prezent, to myślę, że trafi on do nieużywanych szpargałów lub od razu do śmieci. Wg. mnie nie nadaje się ani do zabawy samemu ani z partnerką.

Przy okazji, jeżeli zależy Wam na dyskrecji, to absolutnie nie kupujecie żadnych erotycznych gadżetów w sklepie empik online. Ja tam trafiłem z ceneo i uznałem, że obojętne gdzie to kupuje. Okazało się, że na paczce było napisane wprost co jest w przesyłce ("masturbator ręczny").

Ciekawe czy autorka tematu zdecydowała się na któryś z gadżetów ?
IMG-20250826-105625.jpg
IMG-20250826-105731.jpg

Ostatnia edycja: