• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Detektyw wśród szonów

adamoginski

Erotoman
A może dziewczyny ze snapa liczą na gorącą fotkę, a nie jakieś pisanki i zagadywanki? Może dlatego nasz detektyw zmierzył się ze ścianą oziębłości?

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Dobra znalazłem kolejną nudną grupę kobiet. Kiedy pytasz czego szukają, to odpisują ,,faceta, który nie chce nudesow" i teraz są chyba dwie możliwości odpisać ,,no dla mnie też to jest chore" i próbować ją urabiać do spotkania na żywo jedynie, lub może w końcu da się przekonać do wysłania softów po długim czasie. A druga opcja to napisać ,,a bez nudesow to elo nara". I teraz pytanie ile czasu trzeba taką urabiać na choćby fote w bieliźnie

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Kolejnym problemem jest to, jak laska bez powodu wysyła swoją twarz i jest 2/10. Bo przy nudesach kiedy nie widzę twarzy to mogę sobie wyobrazić ładną twarz, a jak już widziałem twarz to pozamiatane. Co ja mam jej wtedy napisać? Kłamać i pisać że wygląda spoko? Czy napisać tragedia 2/10 idę stąd. Czy bez słowa nie odpisywać nic i uciec z czatu?.

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Kolejnym problemem jest to, jak laska bez powodu wysyła swoją twarz i jest 2/10. Bo przy nudesach kiedy nie widzę twarzy to mogę sobie wyobrazić ładną twarz, a jak już widziałem twarz to pozamiatane. Co ja mam jej wtedy napisać? Kłamać i pisać że wygląda spoko? Czy napisać tragedia 2/10 idę stąd. Czy bez słowa nie odpisywać nic i uciec z czatu?.
Napisz, że ciekawszą dwójkę widzisz codziennie po posiedzeniu i zablokuj.

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Z drugiej strony jest to samo, czasem lepiej aby nie pokazywali twarzy. Jakoś się Henrego Cavilla doklei w wyobraźni xd

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
3) ja się chyba za szybko starzeję 😕 skoro z dwóch powyższych powodów jest mi przykro i smutno 😢
Nic z Tobą złego się nie dzieje - po prostu jesteś człowiekiem z tego pokolenia, gdzie szanować się było norma i tak samo szanowanie drugiego człowieka było na porządku dziennym.
Dlatego czujemy się nieswojo czytając takie teksty okraszone brakiem szacunku i jednorazowością

adamoginski

Erotoman
Szonella rozprzestrzenia się szybciej niż choroby weneryczne. Laski są zmanierowane, przez głupich facetów. Bo pełno jest takich spermiarzy, co zapłaci żeby pokazała zdjęcie cipki. Panowie, gdzie my żyjemy. Szanujmy się trochę.
Natura nie lubi próżni i w ten sposób kompensuje się pay gap między kobietami i mężczyznami