A może dziewczyny ze snapa liczą na gorącą fotkę, a nie jakieś pisanki i zagadywanki? Może dlatego nasz detektyw zmierzył się ze ścianą oziębłości?

Czyli co, zacząć wysyłać kutasa na start rozmowy i pisać wyniki?A może dziewczyny ze snapa liczą na gorącą fotkę, a nie jakieś pisanki i zagadywanki? Może dlatego nasz detektyw zmierzył się ze ścianą oziębłości?
Za dużo roboty, to trzeba postawić fiuta i na żywo wysyłać, a nie z galerii.Jestem ciekawy wyników! Pamiętaj, że one na początku wyzywają od zboczeńców, ale to takie szon-droczenie i nie można się zniechęcać
Nie no, to nierealne. Chora appka chory krajZa dużo roboty, to trzeba postawić fiuta i na żywo wysyłać, a nie z galerii.
Możesz z galerii, jest taka opcjaZa dużo roboty, to trzeba postawić fiuta i na żywo wysyłać, a nie z galerii.
I to zaliczy jako snap zdjęcie?Możesz z galerii, jest taka opcjatak słyszałam, kolega mówił…
NieI to zaliczy jako snap zdjęcie?
Napisz, że ciekawszą dwójkę widzisz codziennie po posiedzeniu i zablokuj.Kolejnym problemem jest to, jak laska bez powodu wysyła swoją twarz i jest 2/10. Bo przy nudesach kiedy nie widzę twarzy to mogę sobie wyobrazić ładną twarz, a jak już widziałem twarz to pozamiatane. Co ja mam jej wtedy napisać? Kłamać i pisać że wygląda spoko? Czy napisać tragedia 2/10 idę stąd. Czy bez słowa nie odpisywać nic i uciec z czatu?.
Z drugiej strony jest to samo, czasem lepiej aby nie pokazywali twarzy. Jakoś się Henrego Cavilla doklei w wyobraźni xdKolejnym problemem jest to, jak laska bez powodu wysyła swoją twarz i jest 2/10. Bo przy nudesach kiedy nie widzę twarzy to mogę sobie wyobrazić ładną twarz, a jak już widziałem twarz to pozamiatane. Co ja mam jej wtedy napisać? Kłamać i pisać że wygląda spoko? Czy napisać tragedia 2/10 idę stąd. Czy bez słowa nie odpisywać nic i uciec z czatu?.
Dlatego ja wysyłam fiuta nie twarz, bo po twarzy mnie ghostująZ drugiej strony jest to samo, czasem lepiej aby nie pokazywali twarzy. Jakoś się Henrego Cavilla doklei w wyobraźni xd
Ja i tak paskudny jestem na mordzieDlatego ja wysyłam fiuta nie twarz, bo po twarzy mnie ghostują
Pewnie dlatego prostytutki nie pokazują twarzy w anonsach erotycznychZ drugiej strony jest to samo, czasem lepiej aby nie pokazywali twarzy. Jakoś się Henrego Cavilla doklei w wyobraźni xd
A czy potem chodzi o twarz ..no możePewnie dlatego prostytutki nie pokazują twarzy w anonsach erotycznych![]()
Nic z Tobą złego się nie dzieje - po prostu jesteś człowiekiem z tego pokolenia, gdzie szanować się było norma i tak samo szanowanie drugiego człowieka było na porządku dziennym.3) ja się chyba za szybko starzejęskoro z dwóch powyższych powodów jest mi przykro i smutno
![]()
Natura nie lubi próżni i w ten sposób kompensuje się pay gap między kobietami i mężczyznamiSzonella rozprzestrzenia się szybciej niż choroby weneryczne. Laski są zmanierowane, przez głupich facetów. Bo pełno jest takich spermiarzy, co zapłaci żeby pokazała zdjęcie cipki. Panowie, gdzie my żyjemy. Szanujmy się trochę.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| A | Prywatny detektyw | Seks | 0 | |
| B | Luźny seks wśród przyjaciół… mieliście okazję? Praktykujecie? | Seks | 20 | |
| M | Czy są wśród nas jacyś femboye? | Fantazje erotyczne | 7 | |
|
|
Dlaczego nastała era szonów? | Poza tematem | 75 |