• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Depresja niski wzrost

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
A mężczyzn wymagania nie rosną? Na seks mężczyźni nie mogą umawiać się z ładnymi kobietami? Co z wami faceci jest nie tak? Ja odnoszę wrażenie czytając tu większość postów, że największym problem w kontaktach między kobietami, jesteście Wy sami, kobiety złe, bo chcą tylko dawcą ładnym i czarnym, są takie złe i im jest łatwiej. Ja nie grzeszę urodą, taki średni, ma jakieś boczki bo nie ćwiczę, nie jestem jakoś uber bogaty, nie chodzę w żadnych ciuchach z napisami GUESS itp, nie mam BMW, a nie mam problemu z życiem seksualnym
To jest przerażające, co się stało z niektórymi współczesnymi facetami. Jakie pizdy z siebie robią. Zdaje sobie z tego sprawę, że dziś nie jest łatwo znaleźć partnerkę i kobiety mają większe wymagania, może czasem wygórowane, ale to nie jest tak, że się nie da, jeśli tego chcesz i nie jesteś płaczliwa pipa, która wini za swoją sytuację złe baby, wojnę, komunizm, nazizm i lewactwo. I oczywiście "niski" wzrost 175 cm, choć to tak naprawdę normalny wzrost i większość kobiet jest niższa. Sam nigdy nie byłem super przystojny, zamożny czy wysoki i daje radę.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
To jest przerażające, co się stało z niektórymi współczesnymi facetami. Jakie pizdy z siebie robią. Zdaje sobie z tego sprawę, że dziś nie jest łatwo znaleźć partnerkę i kobiety mają większe wymagania, może czasem wygórowane, ale to nie jest tak, że się nie da, jeśli tego chcesz i nie jesteś płaczliwa pipa, która wini za swoją sytuację złe baby, wojnę, komunizm, nazizm i lewactwo. I oczywiście "niski" wzrost 175 cm, choć to tak naprawdę normalny wzrost i większość kobiet jest niższa. Sam nigdy nie byłem super przystojny, zamożny czy wysoki i daje radę.
Dokładnie o tym pisaliśmy w wątku: https://sexforum.pl/threads/czy-mamy-kryzys-meskosci.18720/