• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Depresja niski wzrost

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Ale ja tego nie wiem, gdyż nie siedzę w głowach innych kobiet.
To nie jest przypadek, że w Polsce jest tylu samotników. Dla mnie to nic złego. Przeciwnie, jako człowiekowi zamożnemu sprzyja mi większa rywalizacja wśród młodych mężczyzn o mniejszą liczbę dziewczyn.
Jest skutek, jest przyczyna :)

Mężczyzna

user96

Seks Praktykant
Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
Tak nie mogę znaleźć .Mini Majka znalazł kobietę dzięki sławie i pieniędzy .Patrzyła tylko na niego pieniądze 💸 💸.Proszę cię dziewczyno zejdź na ziemię ,ż adna kobieta nie poleci ani nie zwiąże się z niskorosłym chłopem.
Glupi jestes. Dalej sobie wmawiaj ze sie nie da

Kobieta

Olivka998

Nowicjusz
Tak nie mogę znaleźć .Mini Majka znalazł kobietę dzięki sławie i pieniędzy .Patrzyła tylko na niego pieniądze 💸 💸.Proszę cię dziewczyno zejdź na ziemię ,ż adna kobieta nie poleci ani nie zwiąże się z niskorosłym chłopem.
Z niskorosłym prawdopodobnie umówi się dziewczyna która ma podobny problem, lub taką której to nie przeszkadza. Ale ty nie jesteś niski , moi partnerzy byli niżsi od ciebie a nie mieli problemu ze znalezieniem partnerki po zerwaniu a także wiele dziewczyn ich podrywało nawet gdy byliśmy razem

Mężczyzna

user96

Seks Praktykant
Z niskorosłym prawdopodobnie umówi się dziewczyna która ma podobny problem, lub taką której to nie przeszkadza. Ale ty nie jesteś niski , moi partnerzy byli niżsi od ciebie a nie mieli problemu ze znalezieniem partnerki po zerwaniu a także wiele dziewczyn ich podrywało nawet gdy byliśmy razem
A jakie są wymagania u ciebie ,żeby facet miał szansę od ciebie .Dlaczego zerwali z tobą?

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Zdecydowanie temat z największą ilością wypowiedzi na tym forum.
Wystarczy mieć problemy psychiczne,napisać że jest się niskim i cyk. 😂

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
@user96 albo urośniesz, albo musisz więcej zarabiać. Your choice
Niski wzrost trzeba jakoś skompensować, to jest wrodzona ułomność.
Mój okres aktywności seksualnej przypadał na czasy niestabilne, z wysokim bezrobociem. Dlatego niektóre niziołki, takie jak ja, też mogły sobie znaleźć stałe partnerki seksualne. Kobiety też poszukiwały wówczas stabilizacji i bezpieczeństwa, razem żyć było przecież łatwiej.
Wymagania dziewcząt i kobiet rosną, ludziom żyje się łatwiej, bo nie ma tego napięcia spowodowanego wysoki bezrobociem. Kobiety mogą być bardziej niezależne, mężczyzna na stałe jest zbędny. Na seks kobiety mogą się umawiać z przystojniakami i cudzoziemcami.

Mężczyzna

G.......

Podrywacz
Ja mam 178 cm i nigdy nie pomyslalem ze jestem niski a w szkole czy pracy czesto pracowalem z facetami niższymi o glowe odemnie, wiec hmmm cos tu nie halo z innym temat ze nie mozna znalesc sobie kobiety🤷

Mężczyzna

berski888

Cichy Podglądacz
Wymagania dziewcząt i kobiet rosną, ludziom żyje się łatwiej, bo nie ma tego napięcia spowodowanego wysoki bezrobociem. Kobiety mogą być bardziej niezależne, mężczyzna na stałe jest zbędny. Na seks kobiety mogą się umawiać z przystojniakami i cudzoziemcami.
A mężczyzn wymagania nie rosną? Na seks mężczyźni nie mogą umawiać się z ładnymi kobietami? Co z wami faceci jest nie tak? Ja odnoszę wrażenie czytając tu większość postów, że największym problem w kontaktach między kobietami, jesteście Wy sami, kobiety złe, bo chcą tylko dawcą ładnym i czarnym, są takie złe i im jest łatwiej. Ja nie grzeszę urodą, taki średni, ma jakieś boczki bo nie ćwiczę, nie jestem jakoś uber bogaty, nie chodzę w żadnych ciuchach z napisami GUESS itp, nie mam BMW, a nie mam problemu z życiem seksualnym

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
A mężczyzn wymagania nie rosną?
Po II Wojnie Światowej, podczas której zmieniły się proporcje ludności w wieku reprodukcyjnym, faceci zmieniali sobie partnerki na młodsze i ładniejsze. Pozycja kobiet uległa osłabieniu, bo było ich na rynku seksualnym więcej niż mężczyzn. Niemcy zabili podczas wojny znacznie więcej młodzieńców niż dziewcząt. Sowieci w zasadzie wyłącznie likwidowali mężczyzn, zgodnie z logiką rewolucyjną.

Teraz to każda potwora znajduje amatora, albowiem samotność jest dla mężczyzny znacznie bardziej dotkliwa, skraca im życie bardziej już paczka fajek dziennie. 😁

Mężczyzna

berski888

Cichy Podglądacz
Po II Wojnie Światowej, podczas której zmieniły się proporcje ludności w wieku reprodukcyjnym, faceci zmieniali sobie partnerki na młodsze i ładniejsze. Pozycja kobiet uległa osłabieniu, bo było ich na rynku seksualnym więcej niż mężczyzn. Niemcy zabili podczas wojny znacznie więcej młodzieńców niż dziewcząt. Sowieci w zasadzie wyłącznie likwidowali mężczyzn, zgodnie z logiką rewolucyjną.

Teraz to każda potwora znajduje amatora, albowiem samotność jest dla mężczyzny znacznie bardziej dotkliwa, skraca im życie bardziej już paczka fajek dziennie. 😁
Tak winna jest woja, komunizm, układ planet w kosmosie, zbyt silny wiatr... Wy to sobie wszystko wymyślicie, wszystko jest złe tylko nie Wy! Piekło mężczyzn !

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Tak winna jest woja, komunizm, układ planet w kosmosie, zbyt silny wiatr... Wy to sobie wszystko wymyślicie, wszystko jest złe tylko nie Wy! Piekło mężczyzn !
Eeee tam, zawsze byli mężczyźni mniej i bardziej wartościowi dla kobiet. Teraz mamy po prostu sytuację wyjątkową w dziejach ludzkości, bo młodzieńców jest więcej niż dziewcząt. Do 1945 r. w Europie było więcej dziewcząt, zawsze młodzieńcy umierali na wojnach i byli zabijani podczas najazdów.
W konsekwencji obecnie część młodzieńców musi być samotna. I jest samotna, to zjawisko powszechne w całym świecie zachodnim i trzeba do tego przyzwyczaić.
Trafne zauważono na forum, ostatnio bodajże panną @Magia2000 , że Polacy są nieatrakcyjni dla Ukrainek. Nie mają Ukrainkom nic do zaoferowania, a one mogą sobie znaleźć kogoś lepszego od polskich samotników - ze swojego kręgi kulturowego, z Afryki lub z zachodu.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Aż musiałem sprawdzić te wywody i według GUS w 2022 roku w kobiety stanowiły 52% populacji naszego kraju.
Tak, ale kobiet robi się więcej w grupach wiekowych 55 plus (już po wieku reprodukcyjnym, po fazie epifanii). Chłopców rodzi się więcej niż dziewczynek, proporcja wynosi ok. 104:100. W wieku reprodukcyjnym singli jest w Polsce o ok. 800 tys. więcej niż singielek. Prawie dwa miliony samotników mamy. "Polska incelem narodów". 😁
W pełni rozumiem też wybory Polek, które z góry odrzucają wszystkich Polaków i wybierają związki z cudzoziemcami. 😍

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
A mężczyzn wymagania nie rosną? Na seks mężczyźni nie mogą umawiać się z ładnymi kobietami? Co z wami faceci jest nie tak? Ja odnoszę wrażenie czytając tu większość postów, że największym problem w kontaktach między kobietami, jesteście Wy sami, kobiety złe, bo chcą tylko dawcą ładnym i czarnym, są takie złe i im jest łatwiej. Ja nie grzeszę urodą, taki średni, ma jakieś boczki bo nie ćwiczę, nie jestem jakoś uber bogaty, nie chodzę w żadnych ciuchach z napisami GUESS itp, nie mam BMW, a nie mam problemu z życiem seksualnym
Brawo 👏🫶 Wreszcie jaki facet to widzi, normalnie oczy przecieram ze zdumienia. Kobiety nie mogą mieć wymagań tylko mają brać co popadnie. Kiedyś na wykopie i Facebooku były popularne memy gdzie było napisane: 18 latka vs 30 latka. Przy zdjęciu młodszej kobiety były wypisane wymagania względem mężczyzn a na zdjęciu z tą starszą babka na kasie. Nawet nie wiesz jakie to było popularne. Rozumiem że faceci mają dość księżniczek i leni ale kobiety też mają prawo mieć jakieś wymagania. To nie te czasy że facet ma nie pić i nie bić żeby był idealnym kandydatem na resztę życia. I myślę że niektórzy faceci powinni to poprostu zaakceptować.