• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Depresja niski wzrost

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
Ale ja tego nie wiem, gdyż nie siedzę w głowach innych kobiet.
To nie jest przypadek, że w Polsce jest tylu samotników. Dla mnie to nic złego. Przeciwnie, jako człowiekowi zamożnemu sprzyja mi większa rywalizacja wśród młodych mężczyzn o mniejszą liczbę dziewczyn.
Jest skutek, jest przyczyna :)

Mężczyzna

user96

Seks Praktykant
Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
Tak nie mogę znaleźć .Mini Majka znalazł kobietę dzięki sławie i pieniędzy .Patrzyła tylko na niego pieniądze 💸 💸.Proszę cię dziewczyno zejdź na ziemię ,ż adna kobieta nie poleci ani nie zwiąże się z niskorosłym chłopem.
Glupi jestes. Dalej sobie wmawiaj ze sie nie da

Kobieta

Olivka998

Nowicjusz
Tak nie mogę znaleźć .Mini Majka znalazł kobietę dzięki sławie i pieniędzy .Patrzyła tylko na niego pieniądze 💸 💸.Proszę cię dziewczyno zejdź na ziemię ,ż adna kobieta nie poleci ani nie zwiąże się z niskorosłym chłopem.
Z niskorosłym prawdopodobnie umówi się dziewczyna która ma podobny problem, lub taką której to nie przeszkadza. Ale ty nie jesteś niski , moi partnerzy byli niżsi od ciebie a nie mieli problemu ze znalezieniem partnerki po zerwaniu a także wiele dziewczyn ich podrywało nawet gdy byliśmy razem

Mężczyzna

user96

Seks Praktykant
Z niskorosłym prawdopodobnie umówi się dziewczyna która ma podobny problem, lub taką której to nie przeszkadza. Ale ty nie jesteś niski , moi partnerzy byli niżsi od ciebie a nie mieli problemu ze znalezieniem partnerki po zerwaniu a także wiele dziewczyn ich podrywało nawet gdy byliśmy razem
A jakie są wymagania u ciebie ,żeby facet miał szansę od ciebie .Dlaczego zerwali z tobą?

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Seks Praktykant
Zdecydowanie temat z największą ilością wypowiedzi na tym forum.
Wystarczy mieć problemy psychiczne,napisać że jest się niskim i cyk. 😂

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
@user96 albo urośniesz, albo musisz więcej zarabiać. Your choice
Niski wzrost trzeba jakoś skompensować, to jest wrodzona ułomność.
Mój okres aktywności seksualnej przypadał na czasy niestabilne, z wysokim bezrobociem. Dlatego niektóre niziołki, takie jak ja, też mogły sobie znaleźć stałe partnerki seksualne. Kobiety też poszukiwały wówczas stabilizacji i bezpieczeństwa, razem żyć było przecież łatwiej.
Wymagania dziewcząt i kobiet rosną, ludziom żyje się łatwiej, bo nie ma tego napięcia spowodowanego wysoki bezrobociem. Kobiety mogą być bardziej niezależne, mężczyzna na stałe jest zbędny. Na seks kobiety mogą się umawiać z przystojniakami i cudzoziemcami.

Mężczyzna

G.......

Seks Praktykant
Ja mam 178 cm i nigdy nie pomyslalem ze jestem niski a w szkole czy pracy czesto pracowalem z facetami niższymi o glowe odemnie, wiec hmmm cos tu nie halo z innym temat ze nie mozna znalesc sobie kobiety🤷

Mężczyzna

berski888

Cichy Podglądacz
Wymagania dziewcząt i kobiet rosną, ludziom żyje się łatwiej, bo nie ma tego napięcia spowodowanego wysoki bezrobociem. Kobiety mogą być bardziej niezależne, mężczyzna na stałe jest zbędny. Na seks kobiety mogą się umawiać z przystojniakami i cudzoziemcami.
A mężczyzn wymagania nie rosną? Na seks mężczyźni nie mogą umawiać się z ładnymi kobietami? Co z wami faceci jest nie tak? Ja odnoszę wrażenie czytając tu większość postów, że największym problem w kontaktach między kobietami, jesteście Wy sami, kobiety złe, bo chcą tylko dawcą ładnym i czarnym, są takie złe i im jest łatwiej. Ja nie grzeszę urodą, taki średni, ma jakieś boczki bo nie ćwiczę, nie jestem jakoś uber bogaty, nie chodzę w żadnych ciuchach z napisami GUESS itp, nie mam BMW, a nie mam problemu z życiem seksualnym

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
A mężczyzn wymagania nie rosną?
Po II Wojnie Światowej, podczas której zmieniły się proporcje ludności w wieku reprodukcyjnym, faceci zmieniali sobie partnerki na młodsze i ładniejsze. Pozycja kobiet uległa osłabieniu, bo było ich na rynku seksualnym więcej niż mężczyzn. Niemcy zabili podczas wojny znacznie więcej młodzieńców niż dziewcząt. Sowieci w zasadzie wyłącznie likwidowali mężczyzn, zgodnie z logiką rewolucyjną.

Teraz to każda potwora znajduje amatora, albowiem samotność jest dla mężczyzny znacznie bardziej dotkliwa, skraca im życie bardziej już paczka fajek dziennie. 😁

Mężczyzna

berski888

Cichy Podglądacz
Po II Wojnie Światowej, podczas której zmieniły się proporcje ludności w wieku reprodukcyjnym, faceci zmieniali sobie partnerki na młodsze i ładniejsze. Pozycja kobiet uległa osłabieniu, bo było ich na rynku seksualnym więcej niż mężczyzn. Niemcy zabili podczas wojny znacznie więcej młodzieńców niż dziewcząt. Sowieci w zasadzie wyłącznie likwidowali mężczyzn, zgodnie z logiką rewolucyjną.

Teraz to każda potwora znajduje amatora, albowiem samotność jest dla mężczyzny znacznie bardziej dotkliwa, skraca im życie bardziej już paczka fajek dziennie. 😁
Tak winna jest woja, komunizm, układ planet w kosmosie, zbyt silny wiatr... Wy to sobie wszystko wymyślicie, wszystko jest złe tylko nie Wy! Piekło mężczyzn !

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Tak winna jest woja, komunizm, układ planet w kosmosie, zbyt silny wiatr... Wy to sobie wszystko wymyślicie, wszystko jest złe tylko nie Wy! Piekło mężczyzn !
Eeee tam, zawsze byli mężczyźni mniej i bardziej wartościowi dla kobiet. Teraz mamy po prostu sytuację wyjątkową w dziejach ludzkości, bo młodzieńców jest więcej niż dziewcząt. Do 1945 r. w Europie było więcej dziewcząt, zawsze młodzieńcy umierali na wojnach i byli zabijani podczas najazdów.
W konsekwencji obecnie część młodzieńców musi być samotna. I jest samotna, to zjawisko powszechne w całym świecie zachodnim i trzeba do tego przyzwyczaić.
Trafne zauważono na forum, ostatnio bodajże panną @Magia2000 , że Polacy są nieatrakcyjni dla Ukrainek. Nie mają Ukrainkom nic do zaoferowania, a one mogą sobie znaleźć kogoś lepszego od polskich samotników - ze swojego kręgi kulturowego, z Afryki lub z zachodu.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Aż musiałem sprawdzić te wywody i według GUS w 2022 roku w kobiety stanowiły 52% populacji naszego kraju.
Tak, ale kobiet robi się więcej w grupach wiekowych 55 plus (już po wieku reprodukcyjnym, po fazie epifanii). Chłopców rodzi się więcej niż dziewczynek, proporcja wynosi ok. 104:100. W wieku reprodukcyjnym singli jest w Polsce o ok. 800 tys. więcej niż singielek. Prawie dwa miliony samotników mamy. "Polska incelem narodów". 😁
W pełni rozumiem też wybory Polek, które z góry odrzucają wszystkich Polaków i wybierają związki z cudzoziemcami. 😍

Kobieta

niezrozumiana

Biegły Uwodziciel
A mężczyzn wymagania nie rosną? Na seks mężczyźni nie mogą umawiać się z ładnymi kobietami? Co z wami faceci jest nie tak? Ja odnoszę wrażenie czytając tu większość postów, że największym problem w kontaktach między kobietami, jesteście Wy sami, kobiety złe, bo chcą tylko dawcą ładnym i czarnym, są takie złe i im jest łatwiej. Ja nie grzeszę urodą, taki średni, ma jakieś boczki bo nie ćwiczę, nie jestem jakoś uber bogaty, nie chodzę w żadnych ciuchach z napisami GUESS itp, nie mam BMW, a nie mam problemu z życiem seksualnym
Brawo 👏🫶 Wreszcie jaki facet to widzi, normalnie oczy przecieram ze zdumienia. Kobiety nie mogą mieć wymagań tylko mają brać co popadnie. Kiedyś na wykopie i Facebooku były popularne memy gdzie było napisane: 18 latka vs 30 latka. Przy zdjęciu młodszej kobiety były wypisane wymagania względem mężczyzn a na zdjęciu z tą starszą babka na kasie. Nawet nie wiesz jakie to było popularne. Rozumiem że faceci mają dość księżniczek i leni ale kobiety też mają prawo mieć jakieś wymagania. To nie te czasy że facet ma nie pić i nie bić żeby był idealnym kandydatem na resztę życia. I myślę że niektórzy faceci powinni to poprostu zaakceptować.