Dokładnie, lekarza tutaj szukasz ?Jak masz depresję to do specjalisty marsz, a nie użalać się publicznie jak niedowartościowane dziecko.
Dokładnie, lekarza tutaj szukasz ?Jak masz depresję to do specjalisty marsz, a nie użalać się publicznie jak niedowartościowane dziecko.
Nie jesteś niski, według danych średni wzrost mężczyzny w Polsce to 178 cm, a kobiety 165 cm, czyli brakuje ci dokładnie 1 cm do średniejJestem bardzo niski mierze 177 cm od 15 lat cierpię na depresję z powodu niskiego wzrostu jest to największe utrapienie .Nigdy nie byłem z tego powodu w związku dla każdej kobiety jestem za niski .Gdziekolwiek pójdę to wśród mężczyzn należę do osób niskich .W życiu przez to sobie poradzić.Nigdy żadna kobieta nawet nie zagadała ani nawet jak ja próbowałem zagadać ciągle mnie zbywały. Rodzicami rozmawiałem na temat problemu niskiego wzrostu to nie okazali mi żadnego zrozumienia ani wsparcia z powodu kunusowatego wzrostu skoro sami nie są niscy.
Sertralina zmieść może kolejnego samca z rynku seksualnego.Jak masz depresję to do specjalisty marsz, a nie użalać się publicznie jak niedowartościowane dziecko.
Specjaliści zamiast pomóc albo nie widzą jaki jest problem .Przecież z doświadczenia to wiem jacy są specjaliści . Psycholog to jest według mnie nie potrzeby zawód .Jak masz depresję to do specjalisty marsz, a nie użalać się publicznie jak niedowartościowane dziecko.
Od leczenia depresji jest psychiatra, a psycholog (psycholożka) to jest trochę taki przyjaciel (przyjaciółka) za pieniądze.Psycholog to jest według mnie nie potrzeby zawód .
Tak myślałem. Z mojej strony to był tylko żart.Nie pilnuję, to był sarkazm. Mam 165cm i nigdy nie zastanawiałam się nawet nad wzrostem mężczyzn. Zazwyczaj są ode mnie wyżsi, ale z równym tez nie miałabym problemu.
Przecież jak widzę wielu nastolatków ma powyżej 180 cm oraz dorosłych mężczyzn jestem poniżej przeciętnej czyli jestem niski .Nie jesteś niski, według danych średni wzrost mężczyzny w Polsce to 178 cm, a kobiety 165 cm, czyli brakuje ci dokładnie 1 cm do średniej
Tobie nie jest potrzebny psycholog, ale psychiatra i koniecznie dobry terapeuta. Niestety na NFZ czy za inne publiczne środki trudno znaleźć kogoś przyzwoitego (co nie znaczy, że się nie da).Psycholog
Brakuje ci 1 cm, ja bym Ciebie nie określił jako niskiego, a jak masz w cholere kasy to w USA robią operacje na wzrost, widziałem wywiad na youtube z gościem, który tej operacji się poddał, miał 165 cm wzrostu, a teraz po operacji ma 183 cmPrzecież jak widzę wielu nastolatków ma powyżej 180 cm oraz dorosłych mężczyzn jestem poniżej przeciętnej czyli jestem niski .
Psychiatra może najwyżej przepisać leki nic wiecej.Terapueci wszyscy są warci po tych samych pieniądzach .Tobie nie jest potrzebny psycholog, ale psychiatra i koniecznie dobry terapeuta. Niestety na NFZ czy za inne publiczne środki trudno znaleźć kogoś przyzwoitego (co nie znaczy, że się nie da).
Nie, nie, nie! Psycholog to nie przyjaciel, on ma zupełnie inne funkcje i zadania, no i depresji bez psychologa nie wyleczysz, tylko zaleczysz, to dwie różne sprawy.Od leczenia depresji jest psychiatra, a psycholog (psycholożka) to jest trochę taki przyjaciel (przyjaciółka) za pieniądze.
Sertralina czy generalnie SSRI nie są tragiczne jeśli o to chodzi, są gorszeSertralina zmieść może kolejnego samca z rynku seksualnego.![]()
No psychiatra może zrobić trochę więcej. A z terapeutą jest jak z prawnikiem czy jakimkolwiek zawodem, idziesz do jednocześnie dobrego, ale też takiego z którym się dobrze dogadasz i macie vibe. Bez tego no to rzeczywiście terapia nic nie da.Psychiatra może najwyżej przepisać leki nic wiecej.Terapueci wszyscy są warci po tych samych pieniądzach .
Wiem o tym ja na swoje pokolenie jestem zbyt niski.A to że widzisz wielu wysokich nastolatków, to normalne, ludzie z każdym pokoleniem stają się wyżsi, widzę taki przykład w mojej rodzinie, starsze pokolenie mają tak w okolicach 170 cm wzrostu, a ich dzieci i wnuki w okolicach 180 cm, mam kuzynów którzy mają w okolicach 190 cm wzrost
To nadrabiaj charyzmą i poczuciem humoru.są bardzo seksowneWiem o tym ja na swoje pokolenie jestem zbyt niski.
Umaniłeś sobie w głowie że wiesz co kogo kręci. Sam siebie nie lubisz, nie podobasz się sobie, to jak masz się spodobać innym? Tak, tak, PSYCHOLOG się kłania.Wiem o tym ja na swoje pokolenie jestem zbyt niski.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Niski wzrost Depresja i totalne wypalenie w relacjach damsko męskich | Seks fotki i filmy | 0 | |
A | Depresja na forum | Seks | 189 | |
Q | Negatywne uczucia po wytrysku - depresja? | Porady seksualne | 16 | |
![]() |
Niski wzrost grupa wsparcia | Seks | 41 | |
![]() |
Niski wzrost utrudnia mi życie. | Seks | 41 |