• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Depresja niski wzrost

Mężczyzna

bigboy666

Biegły Uwodziciel
A mężczyzn wymagania nie rosną? Na seks mężczyźni nie mogą umawiać się z ładnymi kobietami? Co z wami faceci jest nie tak? Ja odnoszę wrażenie czytając tu większość postów, że największym problem w kontaktach między kobietami, jesteście Wy sami, kobiety złe, bo chcą tylko dawcą ładnym i czarnym, są takie złe i im jest łatwiej. Ja nie grzeszę urodą, taki średni, ma jakieś boczki bo nie ćwiczę, nie jestem jakoś uber bogaty, nie chodzę w żadnych ciuchach z napisami GUESS itp, nie mam BMW, a nie mam problemu z życiem seksualnym
To jest przerażające, co się stało z niektórymi współczesnymi facetami. Jakie pizdy z siebie robią. Zdaje sobie z tego sprawę, że dziś nie jest łatwo znaleźć partnerkę i kobiety mają większe wymagania, może czasem wygórowane, ale to nie jest tak, że się nie da, jeśli tego chcesz i nie jesteś płaczliwa pipa, która wini za swoją sytuację złe baby, wojnę, komunizm, nazizm i lewactwo. I oczywiście "niski" wzrost 175 cm, choć to tak naprawdę normalny wzrost i większość kobiet jest niższa. Sam nigdy nie byłem super przystojny, zamożny czy wysoki i daje radę.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
To jest przerażające, co się stało z niektórymi współczesnymi facetami. Jakie pizdy z siebie robią. Zdaje sobie z tego sprawę, że dziś nie jest łatwo znaleźć partnerkę i kobiety mają większe wymagania, może czasem wygórowane, ale to nie jest tak, że się nie da, jeśli tego chcesz i nie jesteś płaczliwa pipa, która wini za swoją sytuację złe baby, wojnę, komunizm, nazizm i lewactwo. I oczywiście "niski" wzrost 175 cm, choć to tak naprawdę normalny wzrost i większość kobiet jest niższa. Sam nigdy nie byłem super przystojny, zamożny czy wysoki i daje radę.
Dokładnie o tym pisaliśmy w wątku: https://sexforum.pl/threads/czy-mamy-kryzys-meskosci.18720/