te minki w ogole dnie pasuja tutaj :>sii napisał:no bo to jest do dogadania :lol: jezeli tak bardzo wam to jest potrzebne / przeszkadza to znajdziecie sposob bo to pewnie nie jest tez niewykonalne
te minki w ogole dnie pasuja tutaj :>sii napisał:no bo to jest do dogadania :lol: jezeli tak bardzo wam to jest potrzebne / przeszkadza to znajdziecie sposob bo to pewnie nie jest tez niewykonalne
Szarka napisał:znalazłam coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57425019
gonia napisał:te minki w ogole dnie pasuja tutaj :>
Mere napisał:Najbezpieczniej to raczej kremem do depilacji
Szarka napisał:wiesz, matka natura pewnie miala w tym jakis cel, skoro rosna nam wlosy lonowe ... i watpie czy znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie, bo raczej maly procent kobiet, jezeli jakies w ogole sa, gola czy depiluja tak delikatne i wrazliwe miejsce ...
ja depiluje sobie pianka tylko oczywiscie trzeba znaleźć odpowiednia dla siebie.... po każdym ruchu maszynka polewam ja spirytusem ewentualnie woda utleniona i nie może być miejsca bez pianki trzeba ja dobrze wmasować i oczywiście tego nie można robić za często ja przeważnie po każdym okresie to robieSzarka napisał:Goniu, to moze doradz MATIsmg jak lub czym depilowac owo wrazliwe miejsce.
Szarka napisał:aprilmoon, uwierz, nie chronią przed jakimiś otarciami czy uderzeniami a jaki jest ich cel pisałam już kiedyś na forum - poszukaj
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Y | Depilacja laserowa głębokie bikini | Sprawy kobiet | 3 | |
T | Depilacja męska | Seks | 13 | |
C | Depilacja Pszczyna | Ogłoszenia | 0 | |
Całkowita depilacja u mężczyzny | Fetysze i perwersje | 3 | ||
Depilacja laserowa bikini męskie | Porady seksualne | 32 |