Jaki tytuł uzyskałeś ? Musi być coś ciekawego, bo przecież magistrem czy inżynierem nikt w dzisiejszych czasach by się nie chwaliłZanim uzyskałem tytuł ludzie pluli mi w twarz, teraz jest inaczej.

Jaki tytuł uzyskałeś ? Musi być coś ciekawego, bo przecież magistrem czy inżynierem nikt w dzisiejszych czasach by się nie chwaliłZanim uzyskałem tytuł ludzie pluli mi w twarz, teraz jest inaczej.
Tak, ale wnet habilitacja i będzie jeszcze lepiej.Teraz plują tylko pod nogi? HahahNie wiem co jest złego w Krakowie, to moje ulubione Polskie miasto
Na razie tylko doktor, ale wniosek habilitacyjny jest w rozpatrywaniuJaki tytuł uzyskałeś ? Musi być coś ciekawego, bo przecież magistrem czy inżynierem nikt w dzisiejszych czasach by się nie chwalił![]()
A no to poniekąd zwracam honor jeśli mogłem wcześniej urazić, taki tytuł już coś znaczyTak, ale wnet habilitacja i będzie jeszcze lepiej.
A tak na prawdę, to też Moje ulubione miasto.
W jakiej dziedzinie?Na razie tylko doktor, ale wniosek habilitacyjny jest w rozpatrywaniu
Eee... Ale też bez przesadyA no to poniekąd zwracam honor jeśli mogłem wcześniej urazić, taki tytuł już coś znaczy
Nauki techniczne, Elektrotechnika, Automatyka, Elektronika i InformatykaW jakiej dziedzinie?
Nie wykluczałem i nie wykluczam, że możesz być wykształcony, po szkole wyższej. Ale nie powininem był podejrzewać, że prowadzisz swój biznes w Krakowie po przewodzie doktorskim.Nie wiem czy to obelga w moją stronę ze względu na brak tytułu naukowego, czy też w stronę Krakowa bo bez tytułu naukowego nic się tam nie znajdzieCzy może jakieś podprogowe powiedzenie mi, że nic nie znaczę haha
Nie no, doktor to już coś, a jeszcze jak hab. dojdzie to już wglEee... Ale też bez przesady
Nie ma sprawy, nie gniewam sięNie wykluczałem i nie wykluczam, że możesz być wykształcony, po szkole wyższej. Ale nie powininem był podejrzewać, że prowadzisz swój biznes w Krakowie po przewodzie doktorskim.
Mój błąd.
Nie traktuję ludzi bez tytułów naukowych z góry, gdyż sam nie jestem nawet doktorem.
Pełna zgodaNie ma sprawy, nie gniewam sięOsobiście uważam, że w dzisiejszych czasach tylko mały procent zdobytych tytułów ma jakieś znaczenie, oczywiście z pełnym szacunkiem dla osób z tytułami. Niemniej uważam, że obecnie jest zbyt dużo ludzi z tytułami, a za mało tych którzy rzeczywiście coś robią. Według mnie, jako człowieka tylko po szkole średniej z maturą, człowiek po zawodówce może robić ważniejsze rzeczy niż ktoś kto skończył kilka kierunków.
Ja tam jestem po samej maturze, na studiach wytrzymałam całe 3 tygodnie i nie uważam się za tłuka czy kogoś gorszego. Znam nawet kilka osób po studiach, które zawodowo i tak są niżej ode mnie.Nie ma sprawy, nie gniewam sięOsobiście uważam, że w dzisiejszych czasach tylko mały procent zdobytych tytułów ma jakieś znaczenie, oczywiście z pełnym szacunkiem dla osób z tytułami. Niemniej uważam, że obecnie jest zbyt dużo ludzi z tytułami, a za mało tych którzy rzeczywiście coś robią. Według mnie, jako człowieka tylko po szkole średniej z maturą, człowiek po zawodówce może robić ważniejsze rzeczy niż ktoś kto skończył kilka kierunków.
Ja tam jestem po samej maturze, na studiach wytrzymałam całe 3 tygodnie i nie uważam się za tłuka czy kogoś gorszego. Znam nawet kilka osób po studiach, które zawodowo i tak są niżej ode mnie.
Inteligencja nie powinna się mieszać z pospólstwemSama okoliczność, że siła najemna ma czas na przeglądanie forum, świadczy o:
- dobrych warunkach bytowych osób najgorzej wycenianych przez rynek pracy,
- zmianie zwyczajów sily najemnej, która nie zapija już wolnego czasu, ale ośmiela się wypowiadać na forum.
Czyli oceniali Cię po tym jaki jesteś, a nie po papierkach?Zanim uzyskałem tytuł ludzie pluli mi w twarz, teraz jest inaczej.
Zazdro! Zdradzisz dyscyplinę naukową?Na razie tylko doktor, ale wniosek habilitacyjny jest w rozpatrywaniu
Według nowej klasyfikacji: automatyka, elektronika, elektrotechnika i technologie kosmiczneZdradzisz dyscyplinę naukową?