Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Hej, uczestniczki i uczestnicy forum.
Co myślicie o seksie w darkroom czy też w gloryhole. Czy ktoś był, nadal bywa, jakie wrażenia i opinie. Chyba nikt nie ruszył takiego tematu.
Ja chyba kiedyś tutaj pisałam o mojej fantazji glory hole. Natomiast nigdy nie byłam w jakiś klubach z glory hole i nigdy nie pójdę bo wydaje mi się to mało dyskretne. Najlepsza opcja było by chyba zorganizowanie gdzieś w domu u partnera jakiegoś pokoju gdzie mogłabym się bawić na moich zasadach. Daje sobie maksymalnie 5% szans na spełnienie takiej fantazji. Jest to prawie niemożliwe i przestałam o tym rozmyślać.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.