• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dane statystyczne dotyczące masturbacji

Status
Zamknięty.

kasiabf

Cichy Podglądacz
Witam,

czy ktos zna adresy jakis DOBRYCH opracowan tematu masturbacji? Tzn chodzi mi o jakies wyniki ankiet na przyklad. Chcialabym jednak zeby zawieraly one cos wiecej niz tylko "procent chlopcow/dziewczyn ktore..."! Przede wszystkim strukture wiekowa "pierwszego kontaktu z..." informacje na temat "skad dowiedzial sie o masturbacji" itd?

Po prostu niedawno w gronie przyjaciol jest ten temat i to czego sie doweidzialam mnie zaskoczylo i chcialbym to zobaczyc w szerszym kontekscie.

Acutus

Cichy Podglądacz
Witam,

czy ktos zna adresy jakis DOBRYCH opracowan tematu masturbacji? Tzn chodzi mi o jakies wyniki ankiet na przyklad. Chcialabym jednak zeby zawieraly one cos wiecej niz tylko "procent chlopcow/dziewczyn ktore..."! Przede wszystkim strukture wiekowa "pierwszego kontaktu z..." informacje na temat "skad dowiedzial sie o masturbacji" itd?

Po prostu niedawno w gronie przyjaciol jest ten temat i to czego sie doweidzialam mnie zaskoczylo i chcialbym to zobaczyc w szerszym kontekscie.

Wyniki takich badań zwykle są mało wiarygodne, ponieważ ludzie zwykle z różnych przyczyn nie podają prawdziwych informacji. Na pewno w naszym kraju, gdzie w dalszym ciągu sprawy seksu należą do tabu.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry