• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zostaliście zdradzeni? Ogólna dyskusja nt. zdrady

Kobieta

Soulmate86

Biegły Uwodziciel
Uważam zdradę za jedno z większych kurestw jakie można sprawić drugiemu człowiekowi.
Byłam zdradzona. Wiem jak to bolało, jak pozbawiło mnie wiary w siebie, w miłość, zaufanie, lojalność i poczucie bezpieczeństwa. Zdrada zabiła mnie nie tylko jako kobietę, zniszczyła moją wartość i pewność siebie, po części zabiła mnie jako człowieka. Bardzo długo dochodziłam do siebie, uczyłam się siebie na nowo, bo niestety przy mojej samoocenie za zdradę obwiniałam siebie. Myślałam, że gdybym była ładniejsza, zgrabniejsza, seksowniejsza i lepsza to zdrady na pewno by nie było.
Dlatego, jeśli chodzi o temat zdrady widzę na czarno-biało. Nie ma dla mnie tu odcieni szarości. Nie ma dla mnie wymówek, a tak traktuję wszystkie gadki zdradzających o powodach ich niewierności.

Czy jest możliwy związek bez zdrady? Tak. Wierność to wybór każdego dnia. Tyle w temacie.