• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy zdarzyło się Wam podglądać kuzynkę ?

Mężczyzna

Twardy2024

Cichy Podglądacz
Później zacząłem inaczej już patrzeć na kobiety które mnie otaczaly, ciotki, sąsiadki, nawet na mamę. A drugi raz udało mi się podejrzeć kuzynkę gdy się opalała bez stanika, nie byłem świadomy tego że ona to robi bk bym patrzył na nią z ukrycia a tak wparował em na podwórko z partyzanta i o a się zakryła ręcznikiem. Ale za to wieczorem, gdy była po kąpieli, w luźnych spodenkach i koszulce na ramiączka, bez stanika siedziała w salonie przed telewizorem a ja z jej bratem w takim korytarzyku graliśmy na kompie, tzn kuzyn grał, a ja ją obserwowałem, nie skupiając się na grze. Jak najczęściej podchodzilem do niej pod byle pretekstem, a to po sok dla kuzyna który stał na stoliku obok niej, a to po ciastka. Za każdym razem zaglądając jej w dekolt koszulki, a naprawdę był spory i było na co popatrzeć. Prze chwilę wydawało mi się że zauważyła gdzie się patrzę, bo zmieniła pozycje, a ja wróciłem do kuzyna z namiotem w spodniach, kuzyn zauważył mój stan to tylko się że mnie śmiał
Po jakimś czasie ona mnie zawołała, stwierdzając że skoro nie jestem zainteresowany gra na komputerze to czy mógłbym przyjść nasmarować jej ramiona po opalaniu. I wyobraź sobie to, jak on siedzi na kanapie, ja stoję za nią wycierając balsam do ciała w jej rozgrzane ramiona, dobrze że byłem za nią to bez skrępowania już patrzyłem na jej piersi, czasem zauważając sutek, masując kuzynkę obawiałem się o to aby nie wystrzelić. Walczyłem ze sobą cy nie zjechać ręka na jej dekolt ale się nie odważyłem

Mężczyzna

Tadeusz1965

Seks Praktykant
z kuzynka to miałem swoją pierwsze spotkanie jak by nie patrzeć - poszliśmy się kąpać u wujostwa do łazienki - wszedłem a ona się podmywała - krótka piłka mi poszedł do przodu a ona była chętna heh i tak się zaczęło