• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zdarzyło się Wam bzykać bez zabezpieczenia przypadkowo ?

Mężczyzna

KońzValony

Nowicjusz
Uwielbiam seks bez gumy i daje mi największą satysfakcję i spełnienie 😉 Ale nigdy nie decyduję się na seks bez zabezpieczenia, jeśli nie mam do danej osoby pełnego, 100% zaufania. Dla mnie zdrowie zarówno moje, jak i partnerki to absolutny priorytet.
Nie kręci mnie przypadkowy seks. Jeśli już zdarzy się taka sytuacja , to zawsze w grę wchodzi prezerwatywa – tutaj nie ma dyskusji. Ale szczerze, to mnie nie podnieca. Zdecydowanie wolę budować relację, w której dobrze znam drugą osobę i mam do niej pełne zaufanie. Tylko wtedy seks naprawdę ma dla mnie znaczenie i przynosi satysfakcję i dążę do tego by był bez zabezpieczenia prezerwatywa ( spiralka, krążki ale rozważam niebawem wazektomie).

nie dopuściłam do przypadkowego finału w środku. Chwila chwilą, zdrowie i życie mam jedno.
Zawsze może być ten pierwszy raz😉 😈 (z zaufana osoba 😉)

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
Pytanie do pań i panów, jeżeli zazwyczaj bzykaliście się w zabezpieczeniu to czy zdarzyło się wam po wpływem chwili, może przypadkowo bez zabezpieczenia z finałem w środku ?
bez zabezpieczenia było, ale z osobą, którą znałem lata, w pewnym sensie każde z nas na pewne ryzyko było nastawione, nawet raz zdarzyło nam się pod wpływem impulsu pójść na całość i po szybkim tekście przed finiszem, czy chce w środku, była zgoda i poszło. Na szczęście nic z tego nie wyszło.