• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy zdarzyło się Wam bzykać bez zabezpieczenia przypadkowo ?

Mężczyzna

KońzValony

Cichy Podglądacz
Uwielbiam seks bez gumy i daje mi największą satysfakcję i spełnienie 😉 Ale nigdy nie decyduję się na seks bez zabezpieczenia, jeśli nie mam do danej osoby pełnego, 100% zaufania. Dla mnie zdrowie zarówno moje, jak i partnerki to absolutny priorytet.
Nie kręci mnie przypadkowy seks. Jeśli już zdarzy się taka sytuacja , to zawsze w grę wchodzi prezerwatywa – tutaj nie ma dyskusji. Ale szczerze, to mnie nie podnieca. Zdecydowanie wolę budować relację, w której dobrze znam drugą osobę i mam do niej pełne zaufanie. Tylko wtedy seks naprawdę ma dla mnie znaczenie i przynosi satysfakcję i dążę do tego by był bez zabezpieczenia prezerwatywa ( spiralka, krążki ale rozważam niebawem wazektomie).

nie dopuściłam do przypadkowego finału w środku. Chwila chwilą, zdrowie i życie mam jedno.
Zawsze może być ten pierwszy raz😉 😈 (z zaufana osoba 😉)

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Przypadkowego seksu nie uprawiałam, ale zdarzyło sie bez zabezpieczenia pod wpływem chwili.
Głupie, ryzykowne i niebezpieczne, ale na szczęście nic się nie stało. I nie mówię tylko o ciąży.

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
Pytanie do pań i panów, jeżeli zazwyczaj bzykaliście się w zabezpieczeniu to czy zdarzyło się wam po wpływem chwili, może przypadkowo bez zabezpieczenia z finałem w środku ?
bez zabezpieczenia było, ale z osobą, którą znałem lata, w pewnym sensie każde z nas na pewne ryzyko było nastawione, nawet raz zdarzyło nam się pod wpływem impulsu pójść na całość i po szybkim tekście przed finiszem, czy chce w środku, była zgoda i poszło. Na szczęście nic z tego nie wyszło.