• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zdarza się wam chodzić bez majtek?

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Hmmm. Ja sie zawsze zastanawiam, jak jestem w mieszkaniu z kolegami, ktorzy są u mnie na parę dni, przyjaznimy sie w sumie... Czy oni mogą mieć mi za złe, jak mignę im nago w drodze z łązienki do sypialni rano i wieczorem. Bo często zapominam albo olewam zasbieranie rzeczy do przebrania i tak smigam xD nigdy mnie chyba nie nakryli...

Bo w koncu mężczyzni chyba w takich sytuacjach nie maja sie czego wstydzic?

Sam bardzo bym chętnie obejrzał niejednego swojego przyjaciela, jak chodzi bez niczego. Jednak przeważnie faceci mocno chronią takie widoki xD
Miałem przyjaciela, ktory mowil mi, że ma ogromnego członka i opowiadał nawet, jak zakrzywiony xD
Lubił pogadać o masturbacji. Ale raz widzialem go w takich mega malutkich slipeczkach i nie widziałem za bardzo nic wiekszego przez nie... A innym razem z kolei leżał na łóżku, jak byliśmy w hostelu, w takich czerwonych dopasowanych bokserkach i faktycznie miał porządne wzgórze męskości z przodu xD

Raz się napilismy, puscily mi hamulce i jego półprzytomnego pieściłem chyba kwadrans cały na kanapie, kręcąc mu pod bluzką kółeczka palcami wokol sutkow. Bo najbardziej mnie one w nim zawsze jarały xD
Potem zaprowadziłem go do sypialni i wkładałem mu rękę do majtek. Złapałem go za nasadę chuja. Lekko mu stał, nie cały, ale tak czuc było, że jest to duży narząd. Potem po pupie - to jest niesamowite, jak chłopacy młodzi (on miał wtedy 28 lat), zwłaszcza bardziej hetero, mają powabne w dotyku tyłki.

Innego kumpla - Ukrainca - 18 lat - widziałem już parę razy w majtkach. Ukraincy mają je często takie luzne, cienkie, z bawelny. No i widac było, że porzadnie mu się to odznacza. A jak pozyczyl ode mnie dresowe spodnie, to bardziej je wypelnial niz ja :0

Już w szkole zresztą lubiłem bardzo pooglądać kolegów w kąpielówkach po basenie. Wszyscy nosiliśmy wtedy takie ciemnoniebieskie, obcisłe nylonowe gatki. Jak ktorys chłopak miał dużą (oczywiscie jak na nastolatka) pałę, to rozpychał je do niemozliwosci xD często ktorys chłopak albo chlopcy po basenie w szatni zdejmowali te kąpielowki i stali nago, nieraz mając totalny wzwód i popisując się xD

Trochę byłem spłoszony tym, bo u mnie w domu raczej nie latano nago... Ale szybko zaczęły mi się podobać te krocza kumpli z klasy i to, że ci z największymi często są bardziej słuchani (choc nie było reguly).

W rownoleglej klasie był taki chłopak - nigdy go nie odnajdę, zbyt typowe nazwisko -.- - że już jak były zawody pływackie w III klasie, to on spacerował po korytarzu z koleżankami dwiema i szedł w samych kąpielowkach takich wlasnie. I zwrocilem uwagę już w takim wieku, że cały penis mu się odciska z przodu i że jest duży... I jak to możliwe, że tym dziewczynom to nie wadzi, nie zawstydza?
U nas zreszta wiele dziewczyn było bardzo do przodu tez xD lubily popatrzec!
I na koniec III, ale gimnazjum... był ten Tomek też na jakiejś gali ze mną i już urósł, młodzieniec, długie nogi, materiałowe spodnie... i w nich też widać było, że okrutnie pakuje typ xD
Podobno mierzył sobie na lekcji linijką wzwód i wyszło mu 16cm xD

W jeszcze innej klasie był chłopak, ktory na wycieczce szkolnej po I klasie gimnazjum został zaczepiony przez koleżankę z mojej klasy: powiedziała, że przeswituje mu członek przez krotkie, wakacyjne spodenki z siateczką. Ja nic nie widziałem. On się jakby wnerwil na nią, żeby spadała xD A potem poszedłem z nim i z dwiema pieknymi kolezankami pić w II gimnazjum... u niego w domu i na osiedlu... I byłem w szoku. Kolega Janek zmienił się tak, że chodził cały czas w sztruksach na pasek - koszula w spodnie - i to wyglądało, jakby miał trzecią nogę :0 Tak ogromne wybrzuszenie od członka mu było widać, że jak wchodził na egzaminy, to jakby pierwszy szedł jego chuj.

Przepraszam, że tak zboczyłem z tematu - mogę więcej na priv. Czy zdarza mi się chodzic bez majtek? Tak, sam po domu nieraz, bawi mnie wtedy zlalatwianie czegos na balkonie i wpadanie akurat na widok młodego chłopaka z ojcem albo młodej kobiety z pieskiem xD Mnie to niczego nie ujmuje, lubię jak inni patrzą przypadkiem lub celowo na moje ciało. Oczywiscie bez przekraczania granic.

Jednak najbardziej kręci mnie męskie krocze w bieliznie. Jak nie widać go całego, ale jest zarysowany mniej lub bardziej, działa wyobraźnia. Tak samo wszystkie dresy, garniturowe, dżinsy...

Ostatnia dygresja: spotkałem raz pana na osiedlu, było rano, ja po imprezce, zapytałem go, czy nie piekny dzien. Zaczął bardzo narzekac, że żona go wygonila z domu, że ma syna z autyzmem, że został niesprawiedliwie potraktowany... Przerwałem mu na moment i zwrocilem mu uwagę, że może mieć jeszcze wiele kobiet, bo emanuje męską energią i... bo widzę, że ma bardzo solidnie wypełniony rozporek dżinsow. To były takie luzne dżinsy, więc pan (wiek ok.45-50) musiał mieć serio porządnie duże przyrodzenie męskie. Niestety nie podłapał tematu... mielismy sie wymienic kontaktem, ale nie było jak xD A szkoda, bo na tej fazie po zabawie miałem bardzo ochotę przejść z nim w ustronne miejsce i dostać jego chuja w usta - tak mu zrobić dobrze, jak jego żona nie raczyła...