• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zdarza się wam chodzić bez majtek?

Mężczyzna

Zboczeniec41

Nowicjusz
Tyle kobiet wyzwolonych, a mi się jeszcze taka sytuacja nie przytrafiła 😏

Z drugiej strony, jakiej reakcje się spodziewacie, kiedy przypadkowy mężczyzna zobaczy?

Kobieta

LilkaBee

Cichy Podglądacz
Tyle kobiet wyzwolonych, a mi się jeszcze taka sytuacja nie przytrafiła 😏

Z drugiej strony, jakiej reakcje się spodziewacie, kiedy przypadkowy mężczyzna zobaczy?
Może źle patrzysz 😜 a na poważnie, to nieraz ciężko stwierdzić, czy ktoś ma bieliznę czy nie. Co do reakcji innych na brak bielizny, większość po prostu nie dostrzega tego. A dla mnie liczy się wygoda...

Kobieta

Wiktoria00

Cichy Podglądacz
Oczywiście że się zdarza. Wiadomo, nie jest to notoryczne, ale w okresie letnim jak najbardziej, z zachowaniem przyzwoitości, czyli bez krótkich spódniczek. Natomiast sukienka czy spódnica do kolan, to jak najbardziej brak majtek w okresie letnim jest w moim przypadku normalnością.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Byłem ciekawy jak to jest i kiedyś tylko po domu chodziłem w samych spodniach, ale zimno mi było w mojego i w tyłek, więc po czasie założyłem slipy.

Mężczyzna

nasycony

Nowicjusz
Kilka miesięcy temu w lato szedłem przez ulicę jednego z polskich miast. Rzuciła mi się w oczy piękna dziewczyna około 20 lat w czarnej mini spódniczce dość zwiewnej. A że zawiał dość silny wiatr to zobaczyłem gołą cipkę z delikatnym paskiem czarnych włosków. Nie mogłem oderwać wzroku, dziewczę szybko poprawiło spódniczkę i zrobiło się czerwone na pięknej twarzy. Wróciłem do domu i zacząłem i niej fantazjować podczas masturbacji 😀

Mężczyzna

Juhas

Nowicjusz
Kilka miesięcy temu w lato szedłem przez ulicę jednego z polskich miast. Rzuciła mi się w oczy piękna dziewczyna około 20 lat w czarnej mini spódniczce dość zwiewnej. A że zawiał dość silny wiatr to zobaczyłem gołą cipkę z delikatnym paskiem czarnych włosków. Nie mogłem oderwać wzroku, dziewczę szybko poprawiło spódniczkę i zrobiło się czerwone na pięknej twarzy. Wróciłem do domu i zacząłem i niej fantazjować podczas masturbacji 😀
Taki paseczek na cipce to miodzio

Mężczyzna

mrfragrance

Cichy Podglądacz
Kiedyś chodziłem bez majtek z podwiniętym napletkiem, żeby główka ocierała się o spodnie. Było to miłe, szczególnie gdy nie mogłem sobie ulżyć. Teraz jest inaczej i lepiej jak akurat mam majtki.

Mężczyzna

Lubiepodgladac85

Cichy Podglądacz
Pytanie do pań: zdarza wam sie chodzić w spódnicach/sukienkach bez majtek? Taka wizja mnie niesamowicie kręci, a że nastał czas wszechobecnych spódniczek, to mam niezła pożywkę dla tych fantazji.. Ciekawi mnie, na ile jest to powszechne zjawisko?
Witam moja żona bardzo rzadko nosiła majtki czy to była sukienka czy spodnie bez znaczenia ale już jakiś czas nosi majtki ale takie bez krocza niby je ma a tak naprawdę to ich nie ma super w nich wyglada