• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zarażę dziewczynę wirusem brodawczaka ludzkiego?

Status
Zamknięty.

pimp

Cichy Podglądacz
Trzy lata temu zaraziłem się wirusem brodawczaka ludzkiego. Leczenie polegało na elektrokoagulacji. Teraz myślę o małżeństwie. Czy mogę spodziewać się jakichś skutków tej choroby, pomimo tego, że brodawki zostały w pełni wyleczone, czy raczej mogę już o tym zapomnieć? Czy wciąż istnieje ryzyko, że zarażę moją dziewczynę, mimo że nie mam żadnych objawów?

przyjaciolka

Nowicjusz
Bardzo chciałabym udzielić Ci jednoznacznej odpowiedzi, jednak w przypadku brodawczaka ludzkiego jedyne, co mogę doradzić, to skonsultowanie się z Twoim lekarzem lub specjalistą, który będzie w stanie ocenić całość sytuacji i wybrać właściwy tryb postępowania. Niestety, każdy przypadek jest inny. Widziałam Twoje wpisy dotyczące chorób wenerycznych wskazującą, że masz dość dużą wiedzę na ten temat i potrzebę jej zgłębiania, sądzę, że spodziewałeś się takiej odpowiedzi.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry