• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy wąchanie kobiecej bielizny Was podnieca?

Mężczyzna

Łorszipaß

Cichy Podglądacz
Ja zapewne bardzo inaczej jak wszyscy, jak już szukałem czegoś do powąchania, były to raczej skarpetki/rajstopy, majtki też miałem przyjemność, ale jednak stopkarstwo górowało.

Mężczyzna

mayday007

Cichy Podglądacz
Do dzisiaj dobrze pamiętam jak byłem u kolegi i znalazłem w koszu na pranie stringi jego siostry.Pamietam je doskonale i to jak wtedy na mnie zadziałały 🥵 i od tamtego dnia się zaczęło... koleżanki,kuzynki,ciotki.Coś zajebistego.

Mężczyzna

Decocco

Cichy Podglądacz
Też lubię sprawdzić od czasu do czasu kosz na bieliznę w obcym miejscu jeżeli się trafi...najbardziej działa na mnie jednak zapach majteczek albo rajstopek właśnie w miejscu majteczkowym...zapach perfum zmieszanych z kobiecością och..ktoś wymienia?:D

Mężczyzna

Arno45

Biegły Uwodziciel
Chyba jedna jeśli chodzi o xapach to atrakcyjniejsze są biustonosze, przynajmniej dla mnie, w tym przypadku miesza się wiele zapachów, od płynów do kąpieli przez perfumy, do zapach potu o ile to nie jest pot po intensywnym treningu interwałowym na speeningu albo choć by bieżni, delektowanie się zapachem przenoszonych majtek z mixem zapachów nie uznaje za atrakcyjne, jedna estetyka czystości bielizny wygrywa, przy czym nie jest to krytyka tych co nurzają się w odorkach, jak ktoś lubi to wszystkiego nazapachniejszego.

Mężczyzna

zbychu7702

Nowicjusz
Chyba jedna jeśli chodzi o xapach to atrakcyjniejsze są biustonosze, przynajmniej dla mnie, w tym przypadku miesza się wiele zapachów, od płynów do kąpieli przez perfumy, do zapach potu o ile to nie jest pot po intensywnym treningu interwałowym na speeningu albo choć by bieżni, delektowanie się zapachem przenoszonych majtek z mixem zapachów nie uznaje za atrakcyjne, jedna estetyka czystości bielizny wygrywa, przy czym nie jest to krytyka tych co nurzają się w odorkach, jak ktoś lubi to wszystkiego nazapachniejszego.
Chyba masz jakieś złe doświadczenia, wącham żonki b. często, czasami jej siostry, i nigdy nie "śmierdziały", zawsze przyjemny zapach ich ciałka, i ta wizja że to przylegało do ich cipki...

Mężczyzna

oxzkox

Podrywacz
Chyba masz jakieś złe doświadczenia, wącham żonki b. często, czasami jej siostry, i nigdy nie "śmierdziały", zawsze przyjemny zapach ich ciałka, i ta wizja że to przylegało do ich cipki...
Dokładnie tak świadomość że cipka je dotykała , soczek z cipki który pozostał ... Super sprawa

Mężczyzna

napalonynonstop

Nowicjusz
Zawsze jak jestem u znajomych to przeszukuje kosz z brudnymi ubraniami i ostatnio wyjąłem czarne majtki koleżanki 54 lata z dużymi plamami z soku z cipki, lizałem je i waliłem kutasa