• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy tylko ja jeden na świecie mam taki fetysz związany z kobietami w rękawiczkach ?

Mężczyzna

_Purchawa_

Cichy Podglądacz
Sam fetysz na punkcie kobiet w rękawiczkach to nic oryginalnego ale u mnie to dotyczy specyficznego sposobu ich noszenia przez kobiety a mianowicie zwykłe rękawiczki (krótkie) do ubrań z zakrótkimi rękawami, takimi które odsłaniają nadgarstki między mankietem a rękawiczką tak jak na poniższych zdjęciach:
Lata 60/70/80 czy wczesne 90 w USA albo Francji czy Włoszech to by był dla mnie raj bo tam wtedy chodziły często tak ubrane, trochę to vintage'owe. Pomijając że wiele z nich wcale nie zamierzało specjalnie tak robić bo sporo damskich ubrań ma z założenia rękaw przed nadgarstek.
Widzę w tym coś bardzo kobiecego i seksownego bo kobiece ręce są bardzo zmysłowe a gdy odsłonięta jest tylko ich najchudsza część (czyli nadgarstki) to podkreśla delikatność i zwinność tych rąk, no i kobieta może podać dłoń w rękawiczce a i tak jest gdzie ją pocałować w gołą rękę.
Nie było by to nic dziwnego gdyby nie to że czasami aż za bardzo mnie to podnieca, tej zimy raz zobaczyłem ładną szczupłą i wysoką kobietę w takim dopasowanym płaszczu i rękawiczkach, wystawało jej może ze 2 cm gołego nadgarstka i na jej widok dostałem namiotu na spodniach.
Dla kontrastu sam noszę skorupę (starą ramoneskę) jak i w zimniejsze dni bluzę pod spód, z rękawami takimi do nasady kciuka że jak dochodzą zimą rękawiczki to nic nie wystaje (jestem heavy metal maniakiem, dlatego ramoneska) i dlatego też na zdjęciach dużo rockowych, metalowych i gotyckich dziewczyn bo uważam że takim świetnie pasuje ten motyw do czarnego i skórzanego ubioru, jak i też do różnych innych stylów.

Panowie, tylko mnie to podnieca ? Panie - jakbyście zareagowały gdybyście tak ubrane usłyszały od mężczyzny komplement że ładnie się Wam prezentują nadgarstki tak odsłonięte ?

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
Moja matka miała całą szufladę rękawiczek (takich typowo dekoracyjnych, nie na zimę), były to czasy przełomu lat 80/90. Nie wiem co się z nimi stało, ale teraz chętnie bym zanurkowała do tej szuflady i porobiła sobie w nich fajne, klimatyczne zdjęcia. Może się odnajdą jak zapytam 🤔

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry