• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy twoje dildo jest większe od penisa twojego partnera?

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Żonka ma dildo sporo większe od mojego kutasa 😁I bardzo często podczas gry wstępnej robię jej nim dobrze i wcale mi to nie przeszkadza 😈😁Ja natomiast mam sztuczną cipkę i sztuczny odbyt i żonie to nie przeszkadza.Mało tego jak nas bardzo najdzie to ona siada na dildo i zaczyna je rżnąć a ja w tym samym czasie posówam sztuczną cipę 😈 😁 Finał jest taki że ona dochodzi z dildo a ja spuszczam się do sztucznej cipy.Jesteśmy wtedy na przeciwko siebie patrzymy sobię w oczy i rżniemy się z zabawkami.Bardzo nas to kręci 😈

Kobieta

vacum

Cichy Podglądacz
Jedno jest dłuższe i 7cm i większe szersze ale nie wiem o ile. Drugie nieco większe. Tak więc mam trzy do wyboru. Ale nie ma to jak prawdziwy ciepły sirek

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Moja ma dość sporą kolekcję wibratorów i jedno dildo. Rozmiar przekrojowy od małego - jakieś 10 cm, poprzez standard czyli ok. 15-16 cm aż po dwa duże rozmiary 20-23 cm. I najbardziej lubi….te standardowe. Mowy, że te ogromniaste za duże, za grube ….obcierają i powodują dyskomfort. Chyba, że jest mega mega rozgrzana to wtedy potrafi przy ich pomocy dojść😎

Mężczyzna

Warszawiak82

Cichy Podglądacz
My mamy w swoim arsenale trzy didla. Jeden jest wielkości bardzo zbliżonej do typowego penisa i jego najczęściej używamy do zabaw, gdzie kochamy się klasycznie a dildo ląduje w dupce...albo i jako drugi w cipce razem z moim fiutem.

Mamy drugiego, nieco większego o średnicy około 3,5-4 cm, którym bawimy się, gdy ja jestem w jej dupce, a to dildo w cipce. Super uczucie, gdy jestem w niej, a w cipce poruszam tym niemałym kolegą i czuję na swoim fiucie te ruchy.

No i na koniec mamy takiego, który zdobył przydomek "grzmotek" :). Ma średnicę 65 mm w najszerszym miejscu (główka) i no jest na serio ogromny. Pamiętam, jak po zakupie patrzyłem na niego i myślałem "nie, no nie możliwe żeby się w niej zmieścił" i obawiałem się że po kilku próbach wyląduje w szufladzie.

Podkręceni nowym zakupem, zaczęliśmy się zabawiać i szybko chwyciliśmy po nową zabawkę. Nałożyłem na niego sporo żelu przytknąłem do cipki....nie no, nie wejdzie - pomyślałem. Ale drobnymi ruchami zacząłem go stopniowo wpychać uważając, aby nie sprawić jej bólu i nagle grzmotek wskoczył do środka i zobaczyłem w tym momencie jak mocno jej cipka jest na nim naciągnięta oraz jak wiele przyjemności jej sprawia taki rozmiar w środku.

Na marginesie, był on naszym etapem do dojścia do pełnego fistingu, gdzie kilka tygodni później udało nam się wprowadzić całą dłoń do cipki.

Także moja dziewczyna uwielbia w sobie duże rozmiary i nie mam z tym najmniejszego problemu i lubię jej takimi zabawami sprawiać przyjemność :)

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Ja swojej kupiłem 18 i w cipkę wchodzi całe. W anal musi się rozluźnić ale też przyjmuje . Do buzi nie weźmie całego się dławi.

Kobieta

hotkaa91

Cichy Podglądacz
Mi mój facet kupił czarnego dildosa 30x6,5cm
Dildo-Super-Ken-30-x-6%2C5-cm.webp

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry