• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy są jakieś bezpieczne i jednoczesnie szybkie sposoby na przedwczesny wytrysk?

Mężczyzna

adrzzb

Cichy Podglądacz
Czy są jakieś domowe sposoby na większy wytrysk ? Ewentualnie jakieś bezpieczne suplementy? Ale takie które nie będą powodowały efektów ubocznych. Otóż od 2 lat pała mi już tak mocno nie stoi. A jak się spuszczam to nie ma takiej dużej objętości spermy. Kiedyś było o wiele lepiej i to podniecało moja kobietę. Obecnie nic nie mówi ale sam widzę,że spermy jest o wiele mniej. Czy można coś zrobić

Mężczyzna

Hubert1k98

Cichy Podglądacz
Kilka lat trenowałem sporty siłowe, wiadomo testosteron wpływał na siłę i wyniki. Nie myślałem o sterydach, ale są środki pochodzenia naturalnego np. tribulus, roślina a jest super, czy np. daa (taką ma nazwę ten produkt) też naturalny, ale do czego zmierzam, byle podniecenie i tak stoi, że aż boli 😅

Mężczyzna

Katmar

Cichy Podglądacz
Domowych sposobów raczej nie ma. Są za to suplementy Na wiekszą erekcję. mocniejszy wytrysk i mocniejszy orgazm niezły jest Viamen - bierze się na godzinę przed stosunkiem.. Ja obecnie to biorę i efekty są i to niezłe. Nie wiem czy też tak masz ale u mnie im więszy wytrysk tym większy orgazm. Sa po tym zdecydowanie lepsze odczucia.

Mężczyzna

Katmar

Cichy Podglądacz
Można niby coś tam ćwiczyć. Nawet gdzieś są na internetach filmiki jak to robić. Rozejrzyj się.
Cum on - stosowałem i faktycznie przynosi bardzo dobre rezultaty jeżeli chodzi o zwiększenie podniecenia, siłę erekcji a w konsekwencji również siłę wytrysku.
Może nie należy do najtańszych, ale jest za to skuteczny - a skuteczność się ceni

Mężczyzna

NocnyOrion

Cichy Podglądacz
Wszyscy się starzejemy. W wieku lat nastu i 20 paru pała stoi jak drąg a po 30 i szczególnie po 40 różnie już z tym bywa. Nie tak często, nie tak mocno. U mężczyzn libido maleje z wiekiem i może zwyczajnie warto zmniejszyć częstotliwość ?

Mężczyzna

adrzzb

Cichy Podglądacz
Widziałem ćwiczeni ale nie na objętość wytrysku. Są ćwiczenia na pwiększenie penisa, na dłuższą erekcję ale nie na to.. .Czy ten środek jest na receptę? Nie chciałbym za bardzo isć z tym do lekarza. Po jakim czasie przyjmowania daje to efekty ?

Mężczyzna

Katmar

Cichy Podglądacz
Jeżeli pytanie dotyczy viamena, to dostępny jest bez recepty. Na pewno nie jest dostępny w każdej aptece. Musiałbyś to sprawdzić jeszcze.
Najlepiej zamówić przez net.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry