Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
miałam robione: badanie piersi, cytologię, testy wątrobowe i krzepliwośc krwi oraz hormonogram, te badania mam wykonywane co 6mies, dzieki temu wiem,ze musiałam w tej chwili odstawić tabletki antykoncepcyjne niestety
ja mam do was olbrzymia prosbe bo bylam na imprezie i bylo ciemna bralam tabletki i niezauwazylam ze przeoczylam ostatnia z brazowych i wzielam biala dopiero teraz widze wiecie co mam zrobic wziac teraz te brozowa ?/ dodoam ze kochalam sie wtedy , boje sie moze ktos wie cos na ten temat ??
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.