• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy są jakieś badania przed zapisaniem tabletek anty?

Status
Zamknięty.

raposo

Cichy Podglądacz
witam! jak sie idzei do ginekologa i chce sie pigulki anty. to trzeba pierw wykonac jakies badania?? :>:)

pozdrawiam, czekam na obszerne odp :)

Mere

Seks Praktykant
Teoretycznie ginekolog powinien zlecić badania, ale z reguły przeprowadza wywiad i na tej podstawie dobiera pigułki.

Szarka

Erotoman
miałam robione: badanie piersi, cytologię, testy wątrobowe i krzepliwośc krwi oraz hormonogram, te badania mam wykonywane co 6mies, dzieki temu wiem,ze musiałam w tej chwili odstawić tabletki antykoncepcyjne niestety

niussia

Cichy Podglądacz
ja mam do was olbrzymia prosbe bo bylam na imprezie i bylo ciemna bralam tabletki i niezauwazylam ze przeoczylam ostatnia z brazowych i wzielam biala dopiero teraz widze wiecie co mam zrobic wziac teraz te brozowa ?/ dodoam ze kochalam sie wtedy , boje sie moze ktos wie cos na ten temat ??

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry