• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy rozebrałabyś się? Pytanie do pań

Mężczyzna

smoothoperator

Dominujący
Jakich odczuć spodziewałabyś się po sobie, prezentując się nago?
Załóżmy,że to jakieś spotkanie spokojnych koneserów whisky;)
Miałabyś satysfakcję, że im się podobasz?
Czy tylko z tego, że ich podniecasz?:unsure:
A może spodziewałabyś się innych odczuc?

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Jakich odczuć spodziewałabyś się po sobie, prezentując się nago?
Hmm... Byłabym zmieszana, zawstydzona i podniecona. Chciałabym widzieć, że im się podobam, słyszeć komplementy. Jakby byli mili to pomóc im rozładować kutaski. :)

Miałabyś satysfakcję, że im się podobasz?
Czy tylko z tego, że ich podniecasz?:unsure:
A może spodziewałabyś się innych odczuc?
Oczywiście, chciałbym to zrobić żeby mogli zobaczyć jak wyglądam, jaka jestem piękna i seksowna, a nie być "mięsem".

Mężczyzna

smoothoperator

Dominujący
Hmm... Byłabym zmieszana, zawstydzona i podniecona. Chciałabym widzieć, że im się podobam, słyszeć komplementy. Jakby byli mili to pomóc im rozładować kutaski. :)

Oczywiście, chciałbym to zrobić żeby mogli zobaczyć jak wyglądam, jaka jestem piękna i seksowna, a nie być "mięsem".
Rozumiem, że byłaby to aktywna prezentacja z korzyścią dla wszystkich stron;)
Dziekuję za odpowiedż:)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
By nie być "tylko mięsem" - czyli anonimowym ciałem, które się rozebrało - to zatem powinnaś wejśc w interakcję z tymi panami. No bo jak inaczej??

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Oczywiście, że z interakcją dla Panów, nie jestem zimną suką żeby faceta rozpalić a potem nie pozwolić mu się spuścić. :p

No, chyba, że jest niegrzecznym chłopcem to wtedy tak mozę być. :ROFLMAO:

Mężczyzna

smoothoperator

Dominujący
Oczywiście, że z interakcją dla Panów, nie jestem zimną suką żeby faceta rozpalić a potem nie pozwolić mu się spuścić. :p

No, chyba, że jest niegrzecznym chłopcem to wtedy tak mozę być. :ROFLMAO:
Niegrzeczny, to zbyt samodzielny:unsure:
Byłabyś bardziej podniecona gdybyś ty wybierała kto może się spuścić:unsure:;)

Ostatnia edycja: