• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy przyłapał was ktoś kiedy na masturbacji albo nago

Mężczyzna

Aczytowazne

Nowicjusz
Niewiele brakowało a możliwe że mielibyśmy zakaz w jednej knajpie w Krakowie. Dupa z którą się umówiłem była tak napalona i nakręcona że najpierw pod stolikiem masowała mi krocze stopą. Jak poczuła że sterczy zrzuciła torebkę tak żeby się wysypały rzeczy. Zeszła pod stolik i już chciała wyciągnąć mi go ale podszedł kelner i zaczął jej pomagać zbierać rzeczy. Minutę później jak by się schylił widział by jej usta na moim sprzęcie. Serdeczne pozdrowienia dla wariatki MokraMariola

Mężczyzna

rcfm

Cichy Podglądacz
mnie kiedys polica nakryla, jak walilem z kumplem konia w aucie na opuszczonym placu budowy - nagusiency bylismy obaj - i smieszne to bylo i zenujace jednoczesnie

G

-Greg-

Guest
mnie kiedys polica nakryla, jak walilem z kumplem konia w aucie na opuszczonym placu budowy - nagusiency bylismy obaj - i smieszne to bylo i zenujace jednoczesnie
I to było konkretne przyłapanie z udziałem Policji, a nie tam przypadkowego przechodnia
Dodatkowe ciary:ROFLMAO:

Mężczyzna

mario34

Cichy Podglądacz
mnie młodsza siostra wiele razy, tak wiele, że sie nie peszyłem. jak podrosła ja ją przylapałem kilka razy.
drugi raz na rodzinnych wakacjach przyłapała nas pokojówka na 69. wyszła predko

Ostatnia edycja:
Kobieta

Renata

Nowicjusz
Nigdy nie zapomnę wyrazu jego twarzy. Nie było tam krzyku ani scen z filmów. Było coś gorszego. Cisza.
Leżałam wtedy z innym mężczyzną i przez ułamek sekundy miałam wrażenie, że czas się zatrzymał. Patrzyłam raz na jednego, raz na drugiego i chyba dopiero wtedy dotarło do mnie, że nie ma już żadnej wersji wydarzeń, która mogłaby to odwrócić.
Najdziwniejsze jest to, że nie pamiętam, co wtedy powiedział. Pamiętam za to jego oczy. Człowiek może wybaczyć wiele słów, ale spojrzenia zostają na lata.
Czy żałowałam? Bardziej żałowałam, że zostałam przyłapana, niż tego, że tam byłam. To chyba najuczciwsza odpowiedź, jakiej mogę sobie dziś udzielić.
Dopiero z perspektywy czasu zrozumiałam, że zdrada rzadko zaczyna się w łóżku. Tam jest tylko finał. Zaczyna się dużo wcześniej – wtedy, kiedy przestajesz wracać myślami do domu, a coraz częściej do kogoś innego.
Tamtego dnia skończyło się małżeństwo. Nie przez to, co wydarzyło się w sypialni, ale przez tę jedną chwilę, kiedy oboje zrozumieliśmy, że już niczego nie da się cofnąć.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Nad ranem po domówce, na kacu byłem w łazience, koleżanka weszła do środka, a ja akurat trzepałem mojego małego i nakryła mnie jak siedziałem na kiblu ze spuszczonymi spodniami i mój mały stał na baczność :D innym razem brałem prysznic u kumpla w domu na drugi dzień po domówce, była wczesna pora, kumpel wyszedł do sklepu i zostałem sam w jego domu. Biorąc prysznic przy okazji trzepałem fiuta, wyszedłem, stanąłem na środku łazienki i się wycierałem, mój mały dalej stał, nagle do łazienki weszła matka kolegi :p