Przyłapać na zabawie to kilkukrotnie mame, siostrę oraz oraz pojedyncze przypadki, dwa razy ciotkę, koleżankę i żonę kumpla.
Mnie przyłapać oficjalnie, jak sięgam pamięcią odkąd sie masturbuje, raczej nie przyłapał nikt, chociaż mega bym chciał

Chociaż wydaję mi się że w domu mama albo siostra nie raz słyszały jak sie bawię, często w nocy to robię, a wiadomo że wtedy jest cisza i więcej słychać, szczególnie w takich przypadkach, czedto w trakcie słyszałem jedną albo drugą jak idzie do łazienki, albo zaczyna się wiercić, niby pokoje osobne, ale w nocy dźwięk niesie się zdecydowanie mocniej

Świadomość tego że może obok też się masturbuje ktoś, u mnie wywoływała większe podniecenie.
Co do nagości, w domu często widywałem mame bez stanika, siostrę w stringach, kilkukrotnie zdarzyło mi sie widzieć ją też jak spała z gołym tyłkiem (gdy przechodziłem obok jej pokoju), ciotkę jak sie bawiła sutkami(nie wiedziała że stoję za drzwiami)
A i teraz mi sie przypomniało jak raz dawno temu przyczyniłem ją jak ona w wieku licealnym (ja za to gówniarz młody byłem), siedzieliśmy w pokoju u niej przed TV, ona w dresach i z ręką włożoną pod nie, nie robiła tego jakoś bardzo mocno, ale co jakiś czas stękneła i zaraz zakasłała(chyba dla niepoznaki

), uda miała lekko rozchylone i mimo że dresy były luźne dosyć, widać było że jej ręka rusza się w okolicy cipki