• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy przyłapał was ktoś kiedy na masturbacji albo nago

Mężczyzna

Erien343

Seks Praktykant
Moze nie w 100% ale zdarzalo sie, kazdy wtedy raczej wiedzial co sie dzieje :)

A nago to kupe razy, jak sie mialo kolo 20 lat to czasem specjalnie czlowiek sie rozbieral nad jeziorem w nocy i wskakiwal do wody :p

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Raz matka kolegi przyłapała mnie nagiego jak wyszedłem spod prysznica, tam sie trochę zabawiałem moim małym także mialem erekcję jak mnie nakryła, innym razem nocowałem po domówce u znajomych, przebudziłem sie nad ranem jeszcze lekko pijany i musiałem skorzystać z ubikacji, miałem poranną erekcję i siedząc na kiblu postanowiłem sobie zrobić dobrze, zapomniałem zamknąć drzwi i po chwili weszła do środka koleżanka, która też została na noc :p

Mężczyzna

Biszkopt

Seks Praktykant
Kiedyś ciocia naszła mnie w łazience. Gdzieś około 23 poszedłem sobie zrobić dobrze z gazetką. Gazetkę rozłozyłem na pralce ,penis stoi twardy ,ruszyłem z dwa razy a tutaj ciocia wbija zaspana i mówi ze chce na sedes. Szybko zwinołem się . Nie wiem czy widziała ptaszka i gazetke ale nic potem nie mówiła.

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
W k
Jakich okolicznościach
mieliśmy z siostrą wspólny pokój i często widziałem ją nago po kąpieli lub rano jak się ubierała i z czasem zaczęło mnie to podniecać i tak masowałem pod kołdrą patrząc na nią i któregoś razu zobaczyła że coś robię pod kołdrą podbiegła zerwała kołdrę a ja z kutasem w ręce