Otóż nie, na pewno nie po czasach szkolnych, bo szkoła jakakolwiek nawet studia są jedyną okazją po poznania kogoś na stałe. Żadne portale, spotkania speed dates itp. imprezy, czy kluby w to to nawet nie nie wierzcie. Ja mając 31 lat wszystkiego próbowałem i nic nie wyszło, nikogo na stałe, mówcie co chcecie ale to dziewczyny w pewnym wieku już po prostu nie potrzebują faceta i już i właśnie czasy szkoły t najlepszy okres do tego. Ostatnio miałem przypadek, dziewczyna się zgłosiła na moje ogłoszenie, twierdziła, że wie czego chce, że szuka, że późno dojrzała do tych spraw zdjęciami się wymieniliśmy i telefonami. po tygodniu stwierdziła, że za daleko mamy do siebie i że czasu nie mamy na pisanie, bo ona w pracy w dzień ja na nocy, ale przecież kiedyś to wolne mieliśmy i te wieczory mogły być przegadane, ale cóż... jak to kobieta która nikogo nie miała... nie bo nie i weź co zrób. Dopytywałem jej co jest prawdziwą przyczyna mojej rezygnacji, ale nie chciała powiedzieć, bo wiadomo że nie pianie i odległość chodzi, tylko zakładam opcję ,że albo znalazła kogo innego, albo się przestraszyła, że mogło by wypalić. Inne mam, ale nie chcę oczerniać, bo przepraszała, że m nie potrzebną nadzieję zrobiła i aby głupich rzeczy nie robił na końcu znajomości. Po prostu żadne argumenty, typu przecież wieczory mamy nie które wolne do popisania, ale chciała to uciąć to ucięła tą znajomość tak jakby czasu dla mnie nie miała przez pracę... już nie wiem. Skoro tak wiedziała czego chcę, że faceta na stałe to czemu taki manewr zrobiła. To była moja ostatnia szansa na znalezienie kogoś na stałe i więcej szukałnie będę, bo to tylk strata czasu no i pieniędzy, wiec Panowie apel, (bo kobiety sobie zawsze znajdą, bo łatwiej mają) jeśli masz max 23 lata i jakaś dziewczyna jest Tobą zainteresowana, a Ty nie możesz jej niczego zaoferować, choć Ci się podoba, a zawsze chciałeś mieć dziewczynę to bierz ją póki masz szansę! nie kieruj się tym, że tam pieniędzy nie masz, czy nie masz tam stałej pracy, czy swojego kąta ne masz, oczywiście apel się tyczy tylko takich osób, którzy są mało pewni siebie jak ja, bo potem za późno jest na cokolwiek, nie słuchajcie kobiet tu na forum, że w wieku 31 lat można kogoś poznać. To totalne bzdury i kłamstwa są im się gada i faetom bo im się udało kogoś wyhaczyć, a jak mówią że trzeba próbować to tylko z wyuczonej kultury i ogółu, że trzeba tak mówić aby przykrości facetowi nie zrobić. Potwierdzam ze swojego doświadczenia NIE znajdzie już na stałe mając np 31 lat nawt możeci dać sobie tym spokój, więc niepwni siebie Panowie do dzieła a nie siedzieć w telefonach i w grach wszekkiej maści, jeśli się chcę dziewczynę na stałe. Ja jestem konkretny i wiem czego chcę bliskości, poczuć dotyk, uczuć co prawda późno do tego dojrzałem, ale jednak, więc juz szukał nie będę na stałe tylko będę szukał takiej pani na godzinę raz na jakiś czas. Znajomy też miał taki problem jak ja i co znalazł taką Panią, no wiadomo sponsorują ją, ale chociaz ma coś tego, bo co? człowiek sama pracą i jedzeniem żyję? przecież Ci faceci muszą mieć i taką przyjemności, jęsli się kobietami interesują a nie mogą mieć żadnej na stałe, wiec młodzi Panowie nie śmiali, jeśli widzisz chemię miedzy wami to atakuj, bo się nie dowiesz prawdy czy Cie chcę. A i z takimi Paniami na godzinkę może być problem jeśli chcesz takową znaleźć, tylko musisz pweno na 100%, że świadczy tego rodzaju usługi, bo i naczej to też nic,. Z własnego doświadczenia: koleżanka w pracy u mnie 2 lata na mnie sie patrzyła, pierwsza zawsze cześć i spojrzenia jakby mnie chciała zaraz zjeść, mówila innym za jest wolna a wiedziałem, że facetami i kobietami obraca bo jest bi, ja w akcie desperacji sięspytałem nie tak dawno czy by chciała za pieniądze... no ten tego, to powiedziała, że ona tego nie robi za kasę bo jest grzeczna... yhy akurat... tydzień późnej już widziałe, że z kolegą zpracy się umawiała do domu i tak jeszcze blisko siebie oni byli, a się go pytałem wcześniej czy gdzieś dziewczynę można znaleźć, i że go nie interesują, to wygladana to żetak jest duża konkurencja, że nikt nikomu nie dorazi nawet jak kogoś tam ma, rywalizacja i konkurencja jest wśróg facetów nawet, jak i tu na forum sie z tym spotkałem i jeszcze mało tego to wyobrażany zostałem. Nie chcesz mówic to nie mów, krótka piłka. Podsumowując: prawdziwa miłość nie istnieje powyżej 23 lat jak do tej nie znalezliśmy, to nie znajdziemy trzeba się z tym pogodzić i wszelkie wywody ludzi o szansach, że się znajdzie to wszystko pierdoły z palca wssane, wiem co mówię młodzi i nieśmieli Panowie, naprawdę szkoda nadziei. Panie na godzikę... cóż nie szukałem i nie dzwoniłem ale po swiętach będę dzwonił to na bank, ale też trzeba uważa, bo sztuczna inteligencja nie jedneg juz w pole wyprowadziła. Nie potrzebuje popleczników ani przeciwników w tym temacie. Po prostu chcialem się tylko podzielić swoimi doświadczeniami i refleksja, kuj żelazo póki gorące, naprawdę tak jest w dzisiejszych i okrutnych czasach dla samotnych facetów i to dobrze, że takie Panie na gdzinke istnieją (mam taka nadzieję), b jak nie no Panowie, cóż tylko rąsia pozostaje a co z dotykiem, to zawsze w płot można wszadzić i będziemy mogli sobie podotykać... płotu, co prawda tylko,ale zawsze.