• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy Postinor działa po alkoholu?

Status
Zamknięty.
Mężczyzna

koksu

Cichy Podglądacz
4 dni temu stara koleżanka zaprosiła mnie do siebie. Wypiliśmy trochę a potem jakoś wyszło, że wylądowaliśmy w łózku. Ja nie miałem prezerwatywy ale ona wyciągnęła z szafki kondoma marki UNIMIL. Kochaliśmy się przez niecałe 20 minut i zabezpieczenie nie zdało egzaminu i prezerwatywa pękła. Zaraz po wpadce dałem jej POSTINOR. Drugą tabletkę wzięła (podobno) 8 godzin po pierwszej. Czy w połączeniu z alkoholem POSTINOR zadziała? Bardzo się boję, że może ona być w ciąży, bo ma chłopaka, o którym nic nie wiedziałem. Jeżeli to ma znaczenie to piliśmy 40% trunek (wódkę) i coca-colę.

przyjaciolka

Nowicjusz
Spożycie niewielkiej ilości alkoholu nie powinno źle wpłynąć na Postinor, jednak nie wolno go podawać kobiecie bez konsultacji z lekarzem. Do zapłodnienia nie dojdzie, jednak następnym razem bądź po prostu przygotowany do takich sytuacji i używaj zabezpieczenia zgodnie ze wskazówkami, bo do uszkodzenia prezerwatywy dochodzi w większości przypadków z winy kochanków. Z drugiej zaś strony warto rozejrzeć się za innymi prezerwatywami.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry