• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy Postinor działa po alkoholu?

Status
Zamknięty.
Mężczyzna

koksu

Cichy Podglądacz
4 dni temu stara koleżanka zaprosiła mnie do siebie. Wypiliśmy trochę a potem jakoś wyszło, że wylądowaliśmy w łózku. Ja nie miałem prezerwatywy ale ona wyciągnęła z szafki kondoma marki UNIMIL. Kochaliśmy się przez niecałe 20 minut i zabezpieczenie nie zdało egzaminu i prezerwatywa pękła. Zaraz po wpadce dałem jej POSTINOR. Drugą tabletkę wzięła (podobno) 8 godzin po pierwszej. Czy w połączeniu z alkoholem POSTINOR zadziała? Bardzo się boję, że może ona być w ciąży, bo ma chłopaka, o którym nic nie wiedziałem. Jeżeli to ma znaczenie to piliśmy 40% trunek (wódkę) i coca-colę.

przyjaciolka

Nowicjusz
Spożycie niewielkiej ilości alkoholu nie powinno źle wpłynąć na Postinor, jednak nie wolno go podawać kobiecie bez konsultacji z lekarzem. Do zapłodnienia nie dojdzie, jednak następnym razem bądź po prostu przygotowany do takich sytuacji i używaj zabezpieczenia zgodnie ze wskazówkami, bo do uszkodzenia prezerwatywy dochodzi w większości przypadków z winy kochanków. Z drugiej zaś strony warto rozejrzeć się za innymi prezerwatywami.

Status
Zamknięty.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry