• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy podniecają was dziewice?

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
A może warto do tego podejść nieco szerzej?
Jeśli dla niej ten moment rozdziewiczenia jest ważny i chce go przeżyć właśnie z tobą, to trzeba to naprawdę docenić.
To jest czynność jednorazowa i warto, aby była naprawdę miło przez nią wspominana.
Dlatego chyba szukać będzie bardziej doświadczonego partnera ale przede wszystkim takiego, któremu ufa i ma do niego wielkie zaufanie.

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Erotyka jest w głowie, więc każde urozmaicenie może podniecać, jeśli ktoś lubi. Seks z grubą, seks z chudą, seks z bardzo niską, seks z bardzo wysoką...seks z brzydką - tak czytałem na jednym forum relacje z takiego eksperymentu. Jak ktoś lubi eksperymenty to i doświadczenie seksu z dziewicą będzie go podniecać.

To odkrywanie, nieśmiałość, zaskoczenie, hiper wrażliwość na nowe bodźce - to może być super :)

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Podczas pracy nad Bałtykiem w okresie wakacyjnym(lata technikum). Miałem tylko okazję raz w życiu przespać się z dziewicą. Pamiętam,miala czarne włosy i była z Katowic. Imienia nie pamiętam. Jakiegoś dnia leżę w pokoju i ktoś puka,więc może proszę. Patrzę wchodzi ona. Siada na łóżku,mówi do mnie jak Cię zobaczyłam to się w tobie zakochałam i zaczyna mnie całować. Całujemy się,ręką zaczyna chodzić po jej ciele. Wkładam rękę pod majtki a tam taki bober, że aż mi ręką w tym bobrze zniknęła. Zaczynam pieścić jej muszelkę. Zacisnęła ręce na pościeli,włożyłem palec do muszelki i zaczęła krzyczeć na cały hotel. Seks był słaby bo nie wiedziała co ma robić,leżała jak Kłoda,jak chciałem,żeby zrobiła mi loda to nie wiedziała jak do tego ma się wziąć. Plus był taki, że miała ciasną,krzyczała i jęczała fajnie.

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
Muszle że do pierwszych doznać z nową osoba zawsze należy podchodzić z wyrozumiałością i cierpliwością - dopiero budujemy zaufanie i uczymy się siebie wzajemnie.
Tym bardziej do Dziewicy, bo i skąd ona ma mieć doświadczenie?
Nawet najdłuższy staż w masturbacji nie przygotuje na bodźce od drugiej osoby.
Może też zwyczajnie jeszcze nie wiedzieć co lubi, a czego nie. Albo być zawstydzona tym co się dzieje, jak reaguje jej ciało i trochę się tego bać.
Okażmy jej ciepło, zrozumienie i pokażmy że było warto - może to zostanie w niej na długo i pozwoli się cieszyć sexem. A może właśnie to z tym, który pozbawił ją cnoty zechce być już na zawsze ...
To chyba lepiej, niż komentarze po latach "słaby sex ale ciasna" :/