Spokojnie, jak mawiaL klasyk "róbmy swoje".Czy nie "przeraża" Was, ze nas jest 30 zalogowanych a ogladających 130 w tym momencie? Czy Tylko ja mam takie uczucie, ze ktoś pozna moją bransoletkę na nodze?
Aż z ciekawości poszukałem.Swoją drogą, @honey, masz ładne nogi i fajne buty. Podobają mi się.
O ile to nie bransoletka więzienna to luz, każdy może mieć podobną biżuterięCzy nie "przeraża" Was, ze nas jest 30 zalogowanych a ogladających 130 w tym momencie? Czy Tylko ja mam takie uczucie, ze ktoś pozna moją bransoletkę na nodze?
Chwalić nie. Ale co to za wstyd powiedzieć: "hej, widziałem Cię na sexforum. Ta, często tam zaglądam, lubię seks i lubię poczytać czy o seksie podyskutować". To jakiś wstyd czy obciach że się ktoś interesuje seksem?Przecież nie będzie się chwalił, że czytuje forum o seksie.
Może warto zapytać gości co sprawia, że odwiedzają forum a nie rejestrują się?
Jakaś część to na pewno boty. Tylko nie wiadomo jaka.Może warto zapytać gości co sprawia, że odwiedzają forum a nie rejestrują się?
Bardzo fajne stwierdzenie: interesować się seksemChwalić nie. Ale co to za wstyd powiedzieć: "hej, widziałem Cię na sexforum. Ta, często tam zaglądam, lubię seks i lubię poczytać czy o seksie podyskutować". To jakiś wstyd czy obciach że się ktoś interesuje seksem?
Ja stawiam na to, że nie odczuwają potrzeby wypowiedzenia się. Trafiłem?
Kochana a to tylko Ty jedna masz taką bransoletkę? W internecie nic nie ginie, więc trzeba udostępniać cokolwiek z głowąCzy nie "przeraża" Was, ze nas jest 30 zalogowanych a ogladających 130 w tym momencie? Czy Tylko ja mam takie uczucie, ze ktoś pozna moją bransoletkę na nodze?
Może nie są w stanie pisać bo zajmuje ich onanizmale to tak samo jak z liczbą zarejestrowanych użytkowników
Ile osób z nich się udziela a ile tylko siedzi w kącie (udziela się to także pisanie, że się masturbuje)
no tak ostatnia szara komórka jest zajęta i próbuje zwiaćMoże nie są w stanie pisać bo zajmuje ich onanizm![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | Czy coś jest ze mną nie tak? | Pierwszy raz | 13 | |
D | Bi czy nie bi | Fantazje erotyczne | 3 | |
Y | Mój partner za bardzo mnie podnieca - jest problem czy go nie ma? | Porady seksualne | 69 | |
![]() |
Sex analny /lubicie ,czy raczej nie/ | Seks | 66 | |
![]() |
Nago czy nie? | Poza tematem | 44 |