Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Czy mozliwe jest zajscie w ciąże jeżeli najpierw wytarłem papierem toaletowym penisa ze spermy i naprawdopodobeij dostała sie ona na mojego palca (jego tez wytarłem) a chwile później z robiłem mojej dziewczynie palcówke ??!!
Jest oczywiscie ze jest jesli miala dni plodne jednak jest to tak male prawdopodobienstwo, gdyby to bylo tak ze swieza sperma i odrazu zaczal bys piescic dziewczyne palcami ale gdy to wytarles to mozesz zyc w miare spokojnie ale najlepiej umyj a potem wytrzyj nastepnym razem
szanse nikłe.... gdyby tak moglo sie stac Twoje plemniki musialaby bys olimpijczykami a Wy oboje musielibyscie byc najplodniejszymy ludzmi na swiecie. A na nastepny raz zawsze lepiej umyj palce ciepla woda z mydlem i nie bedzie wtedy powodow do strachu, albo najpierw zajmi się dziewczyna a dopiero potem ona Toba
sopx .... juz ktos nie tak napisał na innym forum.. a tak na marginesie to nieprzestaje sie martwić bo spóźnia sie jej okres 5 dzień, ma nieregularny cykl, a więc trudniej jest określic dni płodne no i niechce o tym gadać :?
Koszałek jestes pewnien że nie ma?????? :lol: :lol: :lol: bo ja w zasadzie nie pamietam z lekcji biologii..pomimo ze w pt mam egzamin :lol: :lol: :lol: :lol:
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.