za to wy uwazacie ze racji nie macie - hah dobre sobie
dwukrotnie na tym forum popelnilam gafe - przyznalam sie, nie upieralam sie przy swoim, jak widzisz nie uwazam sie za najmadrzejsza, bo nia nie jestem
tak sie sklada ze tu wlasnie wyszlo w praniu ze to wy uwazacie sie za najmadrzejsze a jak ktos czegos nie wie to do ksiazek z biologii i lekcji - skoro tak bardzo uwazalas to powinnas wiedziec ze za duzo to oni tam nie ucza na takich lekcjach - ciekawe czy po przeczytaniu takiego temaetu w ksiazce mialbys wystarczajaca wiedze na ten temat - nie wydaje mi sie
ano wlasnie wiedze czerpalam z podrecznikow, jest w nich napisane wszystko co powinno, zgadzam sie z Toba, ze ludzie szukaja informacji w necie i ok naprawde dobrze ale sii zrozum mnie prosze, mi nie chodzi o obrazanie kogos tzlko probuje zrozumiec jak mozna NIE WIEDZIEC tak podstawowych spraw dotyczacych rozmanazania ? Rozumiem problemy typu: problem z orgazmem, pozycja, bole , itd. itp ale rozmanazanie przez skore ????
update .
a co do tego braku wiedzy jak juz napisalem moga byc rozne - nie wydaje ci sie ze sa takie sytuacje w ktorych ktos sie chce bardzo zdecydowac na wspolzycie a nie wie prawie nic o tym ?
Jak to nie wie ??? kurcze wybacz ale nie rozumiem, bo nawet najwiekszego nieuka lekcja biologii, dotyczaca rozmanazania zainteresowala.
i sie wstydzi zapytac nawet o najglupsze pytanie ? to moze poczyta bravo ? niektorfzy szukaja pomocy na anonimowych forach wlasnie po to zeby zapytac sie o cos o czym nie wiedza - sam juz napisalem ze wedlug mnie pytanie jest dosc nietypowe . ale skad mozesz wiedziec czy ktos nie oczekuje pomocy nawet w takich z pozoru glupich pytaniach ?
zapewne oczekuje, nie osadzam tej osoby, nie wysmiewam jej tylko nie rozumiem serio, a podstawowa wiedze w zyciu rtrzeba miec.
ps.
szarka :
wymiekkam ile lat maja osoby, ktore zadaja takie pytania
gonia :
nie wiem ale chyba zaczne kasowac takie posty
rzeczywiscie to nie jest zadna forma oceny. to tak jakbym napisal,, twoje posty sa tak glupie ze nie da sie ich czytac " i nie uznalabys ze to jest forma oceny -
nie to nie jest ocena - to pytanie skierowane w kierunku osoby zadajacej pytanie na forum.