• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy mogło dojść do zapłodnienia?

Status
Zamknięty.

Mlodyy1000

Cichy Podglądacz
Witam Was. Scenariusz taki jak zwykle: Ostatnio zabawiałem się z moją dziewczyną. Nie trysnąłem na 1oo% w niej, ani nawet nie wlozyłem głębiej niz 2 cm. Na początku uzywalem gumki ze srodkiem plemnikobójczym (na 70% jestem pewien ze była z tym srodkiem), ale potem juz bez (ale i z gumką i bez gumki tylko tak wkladałem na 2 cm max i zaraz wyciągałem) Trwalo to chwilke. Potem powtórzyliśmy to ze dwa razy, ale za kazdym tak samo. I teraz sztandarowe pytanie: Czy mogło dojść do zapłodnienia? Aha... Dodam ze ona miała dni płodne...

Steffa

Cichy Podglądacz
Re: Czy mogło? ...

Tak, pewnie doszło. (plemniki weszły, miała dni płodne)

Będziesz ojcem.
Za 2 miesiące USG ;) - i opowiesz nam czy będzie córka czy synek.

Mlodyy1000

Cichy Podglądacz

Bardzo miło z Twojej strony. Na innym forum mi napisali, że moge spać spokojnie więc jesli ten Twoj post to żart, to jest to bardzo głupi żart.

Gangrel

Seks Praktykant

Dlaczego zart? Jakie pytanie, taka odpowiedz. Prawdopodobienstwo zajscia w ciaze to nie rachunek. Nie da sie tego obliczyc na podstawie tego, ze wszedles tylko 2 cm, ze bylo raz z gumka, raz bez gumki, ze potem powtorzyliscie to jeszcze dwa razu i ze masz 70% pewnosci, ze prezerwatywa byla ze srodkiem plemnikobojczym.

Pytasz "czy moglo?" - moglo.
Czy doszlo? - nie wiadomo, czas pokaze.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry