• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy miłość może przezyciężyć nasze dewiacje?

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
dobrze, łatwo śmiać się i pouczać z czyiś dewiacji i przy tym udawać maczo tylko powiedz mi forg po co?
Wybacz - Ty masz raczej ograniczenia. Przecinka nie stawiasz. "pouczać z czyiś dewiacji" - może mi ktoś to przetłumaczy? Zacznij wypowiadać się poprawnie po polsku to pogadamy.
A z czego ja się niby śmieję?

Mężczyzna

nostromo

Cichy Podglądacz
Wybacz - Ty masz raczej ograniczenia. Przecinka nie stawiasz. "pouczać z czyiś dewiacji" - może mi ktoś to przetłumaczy? Zacznij wypowiadać się poprawnie po polsku to pogadamy.
A z czego ja się niby śmieję?
dobrze rozumiesz moje wypowiedzi, po co te pouczające komentarze ludzie chcą żyć jak im się podoba a nie jak Ty im powiesz.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
dobrze rozumiesz moje wypowiedzi, po co te pouczające komentarze ludzie chcą żyć jak im się podoba
A ja nie chcę, by ktoś na przykład był pedofilem. I dobierał się np do mojej siostrzenicy.
Założyłeś temat o "dewiacjach" - i wymagasz, by to AKCEPTOWAĆ???? Nie, nie, nie.

Mężczyzna

nostromo

Cichy Podglądacz
To co to według Ciebie jest "dewiacja"??
I cokolwiek napiszesz to dewiacją jest pedofilia czy zoofilia. I 500 innych popierdolonych zachowań.
dewiacja to może być np. bycie BI, poligamia, strzyżenia włosów, stopy i wszystko co na tym forum jest zawarte, tylko czy ludzie kogoś krzywdzą wg, Ciebie? Mi się wydaje że to są fajni ludzi.

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Przeczytałam cały ten temat i się wtrącę.
,,A tytuł wątku można zamienić na" czy miłość przezwycięży nasze nałogi, naszą skłonność do przestępstw". Z zawodowego doświadczenia wiem, że w szczególności kobiety wierzą w to, że ten złodziej, morderca, gwałciciel pod wpływem TEJ KOBIETY * czyli miłości (wierzącej w to) będzie złotym człowiekiem. Idealnym. Ona go rozkocha i już. Od tej pory będzie gwałcił jedynie chwasty na trawniku. I kradł promyki słońca swojej ukochanej. A mordował będzie komara, który już swoją trąbkę w clitoris ukochanej wsuwa. A tak nie jest. Ona pierwsza zapłacze."
Tu padła odpowiedź na pytanie zadane w tytule: NIE, MIŁOŚĆ NICZEGO NIE ZMIENI. Koniec, kropka

Jaki sens ciągnąć to dalej.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
dewiacja to może być np. bycie BI, poligamia, strzyżenia włosów, stopy i wszystko co na tym forum jest zawarte, tylko czy ludzie kogoś krzywdzą wg, Ciebie? Mi się wydaje że to są fajni ludzi.
czyli nie rozumiesz i nawet nie czytasz tego, co tutaj piszemy.
I jeśli chcesz zapytać, czy miłość przezwycięży Twój homoseksualizm czy biseksualizm to to napisz. Dewiacją jest np walenie kury. A stopy to fetysz. Zaspokajanie sie wyłącznie stopami to dewiacja. ALe Ty tego nie ogarniesz. Sorry

Mężczyzna

nostromo

Cichy Podglądacz
Przeczytałam cały ten temat i się wtrącę.
,,A tytuł wątku można zamienić na" czy miłość przezwycięży nasze nałogi, naszą skłonność do przestępstw". Z zawodowego doświadczenia wiem, że w szczególności kobiety wierzą w to, że ten złodziej, morderca, gwałciciel pod wpływem TEJ KOBIETY * czyli miłości (wierzącej w to) będzie złotym człowiekiem. Idealnym. Ona go rozkocha i już. Od tej pory będzie gwałcił jedynie chwasty na trawniku. I kradł promyki słońca swojej ukochanej. A mordował będzie komara, który już swoją trąbkę w clitoris ukochanej wsuwa. A tak nie jest. Ona pierwsza zapłacze."
Tu padła odpowiedź na pytanie zadane w tytule: NIE, MIŁOŚĆ NICZEGO NIE ZMIENI. Koniec, kropka

Jaki sens ciągnąć to dalej.
miałem na myśli dewiacje na tym forum, nie skrajności

Mężczyzna

nostromo

Cichy Podglądacz
czyli nie rozumiesz i nawet nie czytasz tego, co tutaj piszemy.
I jeśli chcesz zapytać, czy miłość przezwycięży Twój homoseksualizm czy biseksualizm to to napisz. Dewiacją jest np walenie kury. A stopy to fetysz. Zaspokajanie sie wyłącznie stopami to dewiacja. ALe Ty tego nie ogarniesz. Sorry
mi się chyba już z Tobą nie chce gadać

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
@forg Nie szkoda nerwów przed snem? Mnie podnosi się ciśnienie od samego czytania.
A mnie wkurwia, że nikt na to nie reaguje.
W sumie może zainteresuję kogo trzeba. Nikt w necie nie jest anonimowy. Ktoś promujący dewiacje może się nieźle zdziwić, jak zostanie o rano wyciągnięty z wyra i skuty. I nie dla seksu.

Mężczyzna

nostromo

Cichy Podglądacz
A mnie wkurwia, że nikt na to nie reaguje.
W sumie może zainteresuję kogo trzeba. Nikt w necie nie jest anonimowy. Ktoś promujący dewiacje może się nieźle zdziwić, jak zostanie o rano wyciągnięty z wyra i skuty. I nie dla seksu.
ciekawe co Ci to robi? :)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Nie tak całkiem nikt. Ja zgłaszałam wiele razy różnych. Kiedyś rzadko reagowano, teraz na szczęście częściej; niemal zawsze.
Jasne, jesteś jedynym głosem rozsądku w tym temacie. No, jednym z dwóch.
Ale nie chodzi o dawanie bana na forum. Chodzi o wyłapywanie prawdziwych ludzi. Skoro ktoś uważa się za dewianta i się tym chwali na tym forum to uważam, że powinny go właściwe służby odwiedzić.

Mężczyzna

nostromo

Cichy Podglądacz
Jasne, jesteś jedynym głosem rozsądku w tym temacie. No, jednym z dwóch.
Ale nie chodzi o dawanie bana na forum. Chodzi o wyłapywanie prawdziwych ludzi. Skoro ktoś uważa się za dewianta i się tym chwali na tym forum to uważam, że powinny go właściwe służby odwiedzić.
jakich powinny służby odwiedzać? osoby bi, trans, stopiarzy, od włosów byś mógł pokazać się jako maczo?