• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy mężczyźni są łatwi?

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Błędny stereotyp i mit. Faceci nie są łatwi, a kobiety nie mają łatwo.
Wytłumaczyła mi to, z rana pewna barmanka, poznana wieczorem.
Jeżeli facet wchodzi do baru i ma ochotę na seks, to wystarczy, że jest jedna laska, która chciałaby mieć z nim seks.
Jeżeli laska wchodzi do baru i ma ochotę na seks, to NIE wystarczy, że jest jeden facet, z którym ona chciałaby mieć seks.
Kobiety mają inną konstrukcje mózgową niż my, a coś mi się wydaje, że sporo tu pań, które mają typowo męski sposób myślenia.
Inaczej jest z wyrywaniem w barze, a inaczej na portalach randkowo erotycznych. Dwa światy, w tym pierwszym mam większy problem

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Jeżeli facet wchodzi do baru i ma ochotę na seks, to wystarczy, że jest jedna laska, która chciałaby mieć z nim seks.
Jasne, jeśli jest tam jedna laska chętna na niego, to zarucha, nie ważna jak ta laska będzie wyglądała, bo przecież jest jedyna chętna....
Jeżeli laska wchodzi do baru i ma ochotę na seks, to NIE wystarczy, że jest jeden facet, z którym ona chciałaby mieć seks.
Jeśli laska nie wygląda jak pasztet w wieloryba to w barze chętnych na seks jest wielu i może wybierać z kim pójdzie...
Kobiety mają inną konstrukcje mózgową niż my, a coś mi się wydaje, że sporo tu pań, które mają typowo męski sposób myślenia.
😂

Idę z Tobą o zakład, że pójdziemy do baru pełnego ludzi, ja zaproponuję seks 10 facetom i co najmniej 5 się zgodzi od razu, a potem Ty podejdziesz do 10 kobiet i zapytasz o to samo....
Ciekawe skąd tyle "żali" od facetów, że nie mają z kim... kobiety nie mają tego problemu :)

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Idę z Tobą o zakład, że pójdziemy do baru pełnego ludzi, ja zaproponuję seks 10 facetom i co najmniej 5 się zgodzi od razu, a potem Ty podejdziesz do 10 kobiet i zapytasz o to samo....
Ciekawe skąd tyle "żali" od facetów, że nie mają z kim... kobiety nie mają tego problemu :)
I ile kobiet zgłosi policji, że zbok je zaczepia 😂

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Inaczej jest z wyrywaniem w barze, a inaczej na portalach randkowo erotycznych. Dwa światy, w tym pierwszym mam większy problem
Wyrywanie na portalach randkowych jest totalnie bez sensu, skoro o kliknięcie jest wirtualny burdel gdzie kilka stówek można mieć w dowolnych rozmiarach, wieku, w okolicy, i z dostawą do tego.
Idę z Tobą o zakład, że jeżeli jesteś normalną kobietą, idziesz do baru i chcesz mieć seks, to NIE złożysz propozycji seksu, ani jednemu facetowi.
Jeżeli ja pójdę do baru, bo chcę mieć seks, i zarzucę w różne miejsca 10 pingów, to mam bardzo dużą szanse na ponga i możliwość skutecznego złożenie propozycji seksu. Jeżeli nie, zawsze jest opcja w odpowiedzi dla @Zelotka

Kobieta

aga02

Nowicjusz
Jak chcesz seksu i nie musisz się specjalnie długo z kimś znać to wchodzisz na jakieś tindery, dz itp. Masz seks w chwilę i to z często bardzo przystojnym gościem z wyrzeźbioną sylwetką. ALE jak zależy nam na jakimś konkretnym to robi się trudniej 🥺
No nie jest łatwo, poderwać konkretnego faceta.
Sorki, ale znam parę dziewczyn randkujących, i nie mają dobrego zdania na temat kochanków z portali. W klubach, czy na koncertach, przyczepiają się jakieś same chamidła, i jakby pójść z takim typem, to pewnie z efektem jak z tindera. Na jakieś kilkanaście razy, co ja próbowałam inicjować zainteresowanie faceta, to dwóch, łaskawie poprosiło o telefon, a jeden zadzwonił ....... Po tygodniu, qrwa :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:.

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Ja np bardzo cenię swój czas i nie lubię się płaszczyć przed kimś o atencje. Jeżeli druga strona jest konkretna, to nie ma sensu się bawić w przyczajkę, więc seks na pierwszej, bądź drugiej randce był. Czy byłem łatwy? Być może, ale znowu, szkoda czasu na bezproduktywne i wieczne gadki szmatki i czajenie się. Dlatego doceniam bardzo konkretne kobiety nie bawiące się w głupie gierki i podchody.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
No wolę to niż po 2 tygodniach dalej gadanie o pogodzie i o pracy.
Rozumiem, każdy ma, co lubi. Ja lubię troche pogadać z kobietą, ale widocznie jestem dziwakiem:p.
Nie bardzo lubię iść z obcymi do łóżka;)
Oczywiście pogadać, żeby ją choc trochę poznać

Ostatnia edycja:
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry